Fashion

Even zien: de nieuwe collectie van onze NYFW favo Self-Portrait

Oplettende modeliefhebbers die van frivole jurken van grof kant houden, hebben al een tijdje een nieuw favoriet merk: Self-Portrait. Han Chong richtte het label op toen hij in 2013 Central St. Martins verliet en niet veel later erna was het een megahit.

Afgelopen weekend werd de nieuwe voorjaarscollectie getoond tijdens New York Fashion Week. Het fijne is, naast de hebberigmakende jurken en andere coole items, dat het merk vrij betaalbaar is in vergelijking tot andere designers en labels die hun collectie tonen op de catwalk tijdens de modeweek in New York. 

Ontwerper Han Chong legde de focus voor het nieuwe seizoen naast guipure kant ook op lakleer en een romantische militairy look. Okergeel speelde een grote rol in het kleurenpalet naast zwart, wit, rood, roze blauw en natuurlijk groen. Er zitten diverse off-shoulder stukken in de collectie en items met cut-outs.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de collectie volgend jaar in de winkel ligt! Je kunt Self-Portrait in Nederland onder andere kopen bij de Bijenkorf en ASOS.

Klik hier trouwens voor meer beelden van de show.

 

New York Fashion Week done! Show styled by super lovely @themelanieward

Een foto die is geplaatst door SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait) op

 

Thank you my darling @jimmypaulhair and @bumbleandbumble for creating the coolest hair for the show #NYFW

Een foto die is geplaatst door SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait) op

Deel dit artikel
Back to top