Fashion

Chrissy Teigen deelt pikante sneak peak van haar venusheuvel op Snapchat

Als Sports Illustrated model is Chrissy Teigen wel gewend om voor pikante plaatjes te poseren, maar gaat het pas moeder geworden model met die Snapchat kiekje nu iets te ver?

Met John Ledgend als hubby en een mega schattig babytje Luna staat Chrissy zelf regelmatig in de schijnwepers. Daarbij komt dat het model geen blad voor de mond neemt en komt vaak gevat en grappig uit de hoek. Daarbij is ze oprecht en down to earth precies wat er nogal eens mist aan de celebs van tegenwoordig.

 

👶🏽💕🛳

Een foto die is geplaatst door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Hoewel Chrissy goede vriendinnetjes is met de Kardashian-Jenner clan staat ze met haar nuchtere opvattingen vaak lijnrecht tegenover die van haar beroemde maatjes. Toch lijkt het model met haar recente kiekje op Snapchat te willen zeggen dat wat de Kardashians kunnen zij ook kan.

Op Snapchat plaatste het model gisteravond een pikante sneak peak van haar vagina. Daar waar Kim Kardashian en Kylie Jenner hun thigh brow (de lijn ontstaat bij het zitten, google maar even) nog voorzien van een pittig onderbroekje laat Chrissy deze maar direct achter wegen. Daardoor kwamen haar miljoenen volgers gisteren oog in oog met een teasend stukje van haar venusheuvel.

Daarbij schreef Chrissy “Laurel Canyon”, een buurt in Hollywood. Maar een canyon is ook een kloof of ravijn, dus wellicht is de tekst dubbelzinnig?

Deel dit artikel
Back to top