Fashion

Blac Chyna gaat net als schoonzus Kim Kardashian compleet naakt voor Paper

Blac Chyna laat zien dat ze helemaal bij de Kardashian clan hoort met haar covershoot en magazine spread voor Paper. Nadat Kim Kardashian het internet brak met haar naakte cover voor het magazine is het aan Blac om geheel naakt hetzelfde te doen.

Blac Chyna is de verloofde van broer Rob Kardashian en inmiddels behoorlijk zwanger van haar husband to be. Reden genoeg voor Blac om uit de kleren te gaan voor het magazine en compleet naakt haar prachtige zwangere lichaam aan de wereld te tonen.

Op de cover zien we Blac Chyna in volle glorie. Haar lange blonde manen bedekken glamorous haar borsten en liefdevol houdt ze haar babybuik vast. Hoewel het model niet preuts is, wanneer het om haar lichaam aankomt, is ze zelden open over haar privé leven.  Toch hebben zij en haar toekomstige man Rob Kardashian een eigen reality serie in het verschiet dus zal het snel veranderen voor Blac.

"I'm excited about fans getting to know me as a person and not as a thing or a face. I'm funny and smart, and they'll see me as a mom with several businesses just keeping everything together. I'm looking forward to showing my relationship with Rob, our day to day, our struggles and what we're dealing with, positive and negative. I hope when people think about Blac Chyna, they think of a mogul and entrepreneur, a mother and a badass b*tch."

Blac Chyna heeft al een jongetje genaamd King Cairo en ook hij was bij de shoot aanwezig. Wij hopen maar dat hij druk genoeg bezig was met zijn duplo blokjes om alle sexy standjes die zijn moeder aannam tijdens de shoot maar niet te veel te zien.

Bekijk de foto’s van Blac voor Paper Magazine hieronder.

Deel dit artikel
Back to top