Interior

WOW! Met de IKEA app kun je direct meubels in je eigen woonkamer plaatsen

Ooit naar de IKEA gegaan met het idee een bank te kopen om vervolgens het grote blauwe pand te verlaten met een pizzasnijder en een wasrekje? Het gebeurd de beste onder ons, maar nu niet meer!

In de wonderen wereld van IKEA kun je alles vinden. Iets nodig voor je badkamer, slaapkamer, mini studentenkamertje of pasgeboren baby? Reken maar dat je het bij IKEA gaat vinden, maar met al die keuze ligt stress al snel op de loer. Want hoe kun je in hemelsnaam de beslissing maken of die groene bank beter bij je interieur past dan die grijze? Of dat de Billie waar je je oog op hebt gevallen wel tot zijn recht komt naast de televisie?

Maar, geen zorgen. IKEA komt met de oplossing en deze is mega futuristisch. Met de gratis IKEA app voor iOS en Android kun je door de hele catalogus swipen. Cool toch? Maar er is meer! Je kunt namelijk ook de app gebruiken om virtueel IKEA items in je huis te plaatsen.

Je kiest een item uit de catalogus die je graag zou willen zien in je woonruimte, dan pak je het echte IKEA boekje en plaats deze dan op de plek waar je graag het IKEA product zou willen zien. De app gebruikt de catalogus als een referentie voor de schaal, op de app zie je dan jouw gekozen bank, kast, stoel, tafel in je woonkamer verschijnen!

Bekijk het filmpje hier onder en je kunt hier de app downloaden.

Deel dit artikel
Back to top