Fashion

Dit product at Blake Lively NIET om haar zwangerschapskilo's kwijt te raken

Blake’s film The Shallows is nu ook bij ons in de bioscoop te zien, maar Blake Lively moest binnen een paar maanden na haar zwangerschap voor deze film al op en top in shape zijn.

Strakker dan ooit zien wij Blake Lively op het witte doek en natuurlijk wil iedereen weten hoe de beeldschone blondine zo snel weer in shape is gekomen. Eerder liet Blake in een interview weten het moeilijk te vinden dat de media verwacht dat een ster vlak na de bevalling weer haar strakke lichaam terug heeft. “You don’t have to be Victoria’s Secret ready,” zei Blake hier toen over. Maar in het geval van Blake, die in haar nieuwe film bijna de hele tijd in bikini te zien is, was dit wel van toepassing.

Hoe deed Blake Lively dat dan toch? In een interview met de Australische radio show Kulie & Jackie O deed de actrice een boekje open. “I did no gluten and no soy, which seems like Oh, that’s really ease to cut that out,’ but you realise ther’s soy in everything you eat. And even if it’s healthy – whole foods, organic stuff – there’s always soy in iy. So once you remove soy, you realise you’re eating just no processed foods.”

Maar misschien nog wel belangrijker dan wat Blake niet at, was wat ze wel at, namelijk suiker! "I was still able to have sugar and all of those things. It's all in moderation. You just have a balance of protein, carbs, and vegetables. And it wasn't the worst. I was eating rice and sushi and but just no soy and no gluten. And watch how hard that is."

Beeld: Getty

Deel dit artikel
Back to top