Travel

Our Girl In Barcelona: Family Affairs in de Saint Laurent store

Buenos Dias, Marjolein hier vanuit Barcelona! Sinds een jaartje woon ik samen met mijn Finse viking Jasse en Spaanse diva Cookie (ons hondje) in het zonnige Barcelona. Hier houd ik jullie op de hoogte van hotspots, life in Barcelona en fashion momentjes!

Ik werk als freelance Digital Marketing Advisor voor verschillende klanten in Nederland en buitenland. Daarnaast schrijf ik voor de allerleukste mommy (to be) site van Nederland. Meestal ben ik vanuit huis aan het werk in Barcelona maar ik reis ook regelmatig terug naar Nederland of Scandinavie om mijn klanten te bezoeken. In mijn vrije tijd geniet ik van de Spaanse zon, HIIT sessies en het heerlijke eten hier. Daarnaast ben ik helemaal obsessed met mode en ben ik zelfs stiekem bezig om een eerste eigen ontwerp leven in te blazen. Willen jullie meer zien dan mijn dagboekje dan kun je me volgen op Instagram: @marjoleingoesbarcelona

Mochten jullie speciale verzoeken hebben over hot spots, wonen en werken in Barcelona etc. laat het me dan vooral weten!:)

Ik begin met mijn favoriete foto uit mijn Instagram feed. Deze pica is geschoten door Jasse in Chateau Marmont vorig jaar. Heeft even niks met Barcelona te maken maar ik ben dol op deze foto, ook omdat we zoveel lol hadden tijdens deze kleine shoot. Daarnaast stond dit rock and roll hotel heel hoog op mijn bucket list en we hebben dus ook echt gespaard om hier een paar nachtjes te verblijven. Wat heb ik aan: glitter broekje van H&M.

Family affairs in de Saint Laurent winkel. Deze glitter sandalen staan dus heel hoog op mijn wish list voor dit najaar:) Ik ben helemaal dol op de 70s trend! Wat heb ik aan: jasje van Maje

Op zondag gaan we graag ontbijten bij hotel Alma, om de hoek bij Passeig de Gracia in Barcelona. Dit hotel heeft een fantastische tuin midden in de stad. Het ontbijt is echt top en niet duur! Op de kaart vind je pannenkoeken, egg benedict en een heel groot buffet waar je mag opscheppen zoveel je wilt! Echt een aanrader. Wat heb ik aan: YEEZY shirt en mn favoriete Gucci loafers.

Samen met mijn vriendinnetje Marija Posa klaar voor Barcelona Le Diner en Blanc. Dit was een ontzettend tof event waarbij je drie uur van te voren hoort wat de locatie gaat zijn van dit diner. Je brengt alles zelf mee tafel, stoeltjes, kaarsjes, eten en drinken. Alle tafels worden aan elkaar geschoven en zo hebben we met 150 mensen boven op de berg met het mooiste uitzicht genoten van een heerlijk diner. Wat heb ik aan: jurk van BCBG en de bril is vintage van YSL via Vestiare Collective, een van mijn favo online shops.

Deze foto heeft Jasse geschoten voor het lookbook van Marija Posa, zij ontwerpt de leukste kleding en als je in Barcelona bent moet je zeker een bezoekje brengen aan haar gallerie waar ze kunst en kleding verkoopt. Van de kleding is er van ieder ontwerp maar 1 en het is ook nog heel betaalbaar (vanaf 70 Euro). De outfit die ik hier aan heb bestaat uit een satijnen rok met doorzichtig kanten topje.
Art 01, Baixada de Viladecols 2, Barcelona.

Vorige week kwam een vriend van ons op bezoek en zijn we een paar dagen naar Begur gegaan. Dit is een dorpje twee uur van Barcelona en echt een aanrader voor de zomervakantie. Super mooie strandjes en heel veel heerlijk eten. Op deze foto zijn we op Satuna Beach. Wat heb ik aan: glitter broekje H&M en velvet BH van &otherstories

Deze foto is een beetje donker maar dit kleine boho barretje in Begur is zo fantastisch. Ze hebben een buiten op het terras een soort vintage huiskamer gebouwd en ze draaien heerlijk hippe deuntjes en ze maken uiteraard de fijnste cocktails voor je klaar. Bar C Roack, Begur.

We zijn weer terug in Barcelona en we zijn hier aan het wachten op een tafeltje voor Brunch & Cake, een van de beste brunch hotspots waar een uur wachten voor een plekje niks is. Maar het is het meer dan waard en uiteraard bruncht Cookie ook gezellig mee:) Wat heb ik aan: gebloemde slip dress van Forever 21, sjaaltje Hermes en bril Saint Laurent.

Dit is dus mijn favoriete gerecht bij Brunch & Cake: French toast met ice cream on top! Yum!

Deel dit artikel
Back to top