Fashion

Wij zijn verliefd op deze nieuwe IKEA producten!

Fashionscene's Michelle is niet alleen dol op mode maar heeft ook een eigen website waar ze schrijft over interieur. Wil jij ook graag dat jouw stulpje er geweldig uitziet en ligt jouw voorkeur qua woonstijl in de Scandinavische hoek? Dan kun je heel wat inspiratie opdoen bij Makeahome.nl. Speciaal voor Fashionscene schrijft Michelle vanaf nu regelmatig een artikel over interieur!

Misschien heb je 'm al in de brievenbus gehad: de nieuwe IKEA catalogus. Voor komend jaar heeft het Zweedse woonwarenhuis weer heel wat moois voor ons in petto. Hieronder zie je een aantal van onze favorieten!

De tijd dat schommelstoelen enkel aan ouderen besteed waren is definitief voorbij. De handgeweven GRÖNADAL schommelstoel zit niet alleen heel lekker, het design is ook om bij weg te dromen. Zet 'm bij voorkeur in het zonnetje in je woonkamer om overdag een tijdschrift door te bladeren en plaats een vloerlamp erbij en een kleedje eronder om 's avonds een goed boek erin te verslinden. Ook leuk voor in de babykamer! 

Wij zijn dol op blauw in huis en IKEA duidelijk ook. De nieuwste aanwinsten voor de vloerkledencollectie zijn de LOBBÄK en ROSKILDE. Vanwege hun stevigheid zijn beide kleden ideaal voor binnen én buiten. Onze favoriet van de twee is de geblokte ROSKILDE welke geïnspireerd is op kunst uit de jaren '50 en '60.

Ook nieuw zijn bijzettafels KVISTBRO (waar je ook heel handig dingen in kunt opbergen) en GLADOM (met een los dienblad). Meerdere kleine tafeltjes bij elkaar plaatsen als salontafelcombinatie blijft leuk en daar zijn deze exemplaren ideaal voor.

Dol op Zweedse printjes? IKEA doet een ode haar aan land van herkomst met haar nieuwe kussencollectie. De RENREPE, RÖDARV en KUDDVIVA zijn versierd met vogels, rendieren, bloemen en andere traditionele Zweedse patronen. Wedden dat jouw huis er heel wat gezelliger uitziet met deze kussens?

Deel dit artikel
Back to top