Fashion

Marihuana tampons bestaan en ze werken fantastisch!

Goed nieuws voor een ieder die al bang wordt bij het woord ‘ongesteld’. Wanneer jij ontzettend last hebt van kramp en ander ongemak dan is er nu een tampon met cannabis!

Het bedrijf achter deze tampons is Floria. Het doel van het bedrijf was om de krampen die vaak gepaard gaan met ongesteld zijn tot een minimum te brengen en daarom kwamen ze met dit geniale idee op de proppen. Blijkbaar is het niet uniek om cannabis te gebruiken voor het verzachten van de pijn tijdens de menstruatie.

Marihuana worden vaker voor medische zaken voorgeschreven.  Cannabis helpt met pijn. Dat de plant nu gebruikt wordt voor menstruatie krampen is dus helemaal niet zo vreemd. In cannabis zitten de stoffen THC en CBD, de THC in de tampons helpt met het bestrijden van de pijn en zorgt voor positieve vibes in de hersenen terwijl CBD ervoor zorgt dat de spieren relaxen.

Hoewel de tampons volgens resultaten en reviews goed schijnen te werken zijn ze niet goedkoop. Een pakje met daarin vier marihuana tampons worden op de website van Floria verkocht voor 44 dollar. Op dit moment zijn ze nog alleen verkrijgbaar in Amerika en het ligt er ook maar net aan in welke staat je woont. Ander heb je ook nog een verwijsbriefje nodig van je huisarts mocht je willen bestellen.

via GIPHY

Deel dit artikel
Back to top