Beauty

Dit is dé manier om van cellulitis af te komen!

Iedere winter dromen we weg bij hoe strak we in de zomer willen zijn. Hoewel het bij sommigen van ons enkel blijft bij fantaseren, zijn er ook veel die écht aan de slag gaan. Naar de sportschool gaan (met als motivatie shopsessies voor leuke outfits in de gym en daarbuiten) is één van de belangrijke dingen om te doen. Maar wat je ook doet en hoe hard je ook traint, vaak is het moeilijk om van cellulitis af te komen waardoor je alsnog niet jezelf in jouw prachtige nieuwe zomerjurkje durft te hullen.

Hoe afgetraind je ook bent, zelfs bikinimodellen kunnen er last van hebben, cellulitis is één van de meest voorkomende beauty problemen die vrouwen ervaren. Toch blijft het een enorm vervelend probleem. Dit vindt Killerbody Fajah Lourens (a.k.a. Faya) ook. Elke dag traint zij zich suf in de sportschool, ze eet zo gezond mogelijk en heeft zich voor haar platform My Killer Body Motivation verdiept in cellulitis. Deels is het genetisch bepaald en deels heb je zelf in de hand: maar wat kun je zelf doen?

Vermijd:
* Koffie
* Zuivel
* Sojaproducten
* Suiker
* Anticonceptiepil
* Chocolade
* Te strakke broeken
* Alcohol
* Roken
 
Wat is wél goed tegen cellulitis:
* Bewegen
* Bindweefselmassage 
* Minimaal 2 liter water per dag
* DIM tabletten
* Visolie supplementen
* Een uitgebalanceerd voedingspatroon
* Krachttraining
 
Wil je dus écht de strijd aangaan tegen cellulitis, dan kan daar een prijskaartje aan hangen. Gelukkig heeft Faya de handen ineengeslagen met Healthbox om een pakket samen te stellen die jou helpt met het tegengaan (en verminderen) van cellulitis. Natuurlijk komt het resultaat je niet aanwaaien, maar makkelijker kun je het niet krijgen!
Bovendien vind je in de box vind je een primeur: de MKBM cellulitis cup. Dure bindweefselmassages kunnen worden overgeslagen door het gebruik van de speciale cup. Het handige is bovendien dat je dit helemaal zelf kunt doen.

Hoe gebruik je de cup?

Stel je van te voren in op wat nodig is en wat de gevolgen zijn van het gebruiken van de cup. Drink voldoende water (2 liter) om de afvalstoffen te kunnen afdrijven en gebruik de cup om de dag (dus niet elke dag). Het kan behoorlijk pijnlijk zijn om te doen en je kan er blauwe plekken van krijgen (verkoel de behandelde zones dan ook met ijs). Maar, je weet waarvoor je het doet en het resultaat zal er zeker zijn!
 
De plek die je wilt behandelen moet je goed insmeren met olie: natuurlijk is dit ook terug te vinden in de box. Vervolgens plaats je de cup op de probleemzone met cellulitis en druk je de cup zo in dat deze vacuüm gaat zuigen. Zit de cup vast, beweeg 'm dan heen en weer op je been (of arm, of buik, of billen...). Doe dit 7 minuten per zone. 
 
Het resultaat van het cuppen zal nog beter worden als je er andere dingen bij combineert die goed zijn tegen cellulitis, zoals sporten. Ook daar heeft Faya aan gedacht in haar Healthbox by Faya. In het pakket zit een work-out van 8 minuten die iedereen kan doen want wie heeft er nou niet een paar minuten over voor een killerbody? Bij de work-out zijn een aantal attributen nodig die ervoor zorgen dat de training effectief is: fitnesselastieken van Sportbay en een springtouw. Gelukkig zijn deze ook terug te vinden in de box!

 
Natuurlijk is het nemen van de juiste vitames en supplementen reuze belangrijk. Daarom vind je drie Orthica potjes in de box, waaronder één met visolie: één van de belangrijke dingen die je lichaam nodig heeft om cellulitis te verslaan.
 
De strijd tegen cellulitis is een flinke maar dankzij de Healthbox by Faya wordt het je wel een stuk makkelijker gemaakt. Zoals al eerder gezegd; Het is een behoorlijke lijst waar je op moet letten maar met deze box wordt het je wel wat makkelijker gemaakt. De Healthbox by Faya is limited edition dus als je zo snel en makkelijk mogelijk van cellulitis af wilt, dan moet je er snel bij zijn!

Ben je geïnteresseerd in de Healthbox by Faya? Bestel 'm dan hier.

Deel dit artikel
Back to top