Fashion

Nieuwe Gossip Girl-esque serie in de maak!

You either love it or hate it... maar veel modeliefhebbers zijn verzot op de serie Gossip Girl (al is het alleen al vanwege de geweldige outfits). Inmiddels zijn de avonturen van Serena en Blair definitief voorbij en moet je jezelf vermaken door oude afleveringen opnieuw te bekijken. Maar voor alle liefhebbers van Gossip Girl hebben we nu goed nieuws!

Volgens Deadline heeft HBO (de zender achter Sex And The City en Game of Thrones) de rechten gekocht van Prep, een verhaal dat wel erg veel overeenkomsten heeft met Gossip Girl. Het verhaal draait om Lee Fiora, een Amerikaans meisje uit een gewoon arbeidersgezin die een beurs krijgt en vervolgens ervoor kiest om bij een chique kostschool in New England te gaan studeren.

Natuurlijk gaat die overgang vanaf Indiana naar een wereld voor luxe en weldadigheid niet over rozen en als klap op de vuurpijl wordt ze ook nog eens verliefd. Wij kijken uit naar een serie vol met awkward Dan Humphrey-achtige momenten, epische outfits en vileine conversaties. 

Wanneer de serie op televisie zal verschijnen, is nog niet bekend. 

Deel dit artikel
Back to top