Mama

Blake Lively is een stralende hot mama in strakke sexy cut-out dress

We krijgen geen genoeg van de knappe Blake Lively en haar te gekke outfits. Ook nu slays Blake weer in een zwangerschaps lookje waar menig mama-to-be jaloers op zal zijn. Met haar haren in de krul verscheen de blonde schone in een sexy cut-out dress om haar film The Shallows te promoten.

Blake Lively zit midden in de drukke periode van haar promotietour voor haar film The Shallows en dat gaat de actrice behoorlijk goed af. Hoewel de film nog niet gelanceerd is Blake die award nu al waard, want keer op keer weet de zwangere mommy de mooiste creaties uit de kast te trekken.

Op dit moment is Blake zwanger van haar tweede kindje met hubby Ryan Reynolds en we kunnen niet wachten tot het jongetje of meisje geboren gaat worden. Woensdagavond verscheen Blake ten tonele in een superstrakke zwarte cut-out dress die versierd was met blauwe en rode pailletten. Voor extra bling droeg de ster turquoise blauwe oorbellen en chunky zilveren hakken. Maar het meest stunning was toch wel het haar van Blake. Wow, wat een prachtige wilde krullen. Blake scores again!

Deel dit artikel
Back to top