Beauty

Deze Belle en het Beest lipsticks zijn sprookjesachtig mooi

Wie droomde het na het zien van Belle en het Beest nog meer van een roos onder een stolp, en doet dat stiekem nog steeds? Steek even je hand in de lucht als je wil. Belle en het Beest is misschien een 'tale as old as time' maar het sprookje is nog even levendig als vroeger en deze lipsticks bewijzen dat.

Als je net als ons houdt van Disney films en met name Belle en het Beest, dan is dit een lippenstift waar je kinderhartje een stukje sneller van gaat kloppen, want hoe mooi is deze lipstick? In deze stift zelf zit een betoverden roos! De sprookjesachtige lippenstiften van Kailijumei Cosmetics hebben overigens niks met Disney te maken, maar wij weten zeker dat de beauty genieën aan Belle en het Beest dachten toen ze dit ontwierpen.

Net als vele lipsticks die nu op de markt gebracht worden is dit er eentje die zichzelf aanpast aan de temperatuur van je lippen. Helemaal handig voor de zomer dus. Helaas is er zo'n run op de sprookjesachtige lipsticks dat deze nu hartstikke sold out zijn. Hebben wij weer!

 

Pre-order available! Kailijumei.tictail.com

Een foto die is geplaatst door Kailijumei Cosmetics Seller (@kailijumei) op

 

Minutemaid lipstick! Preorder now. Kailijumei.tictail.com Shipping to most countries

Een foto die is geplaatst door Kailijumei Cosmetics Seller (@kailijumei) op

 

These are the 4 lipsticks. 3 colors are still in stock kailijumei.tictail.com

Een foto die is geplaatst door Kailijumei Cosmetics Seller (@kailijumei) op

Deel dit artikel
Back to top