Fashion

Chrissy Teigen grijpt haar borsten in Disneyland

Afgelopen weekend hadden Chrissy Teigen en hubby John Legend een date night in Disneyland. Sinds de geboorte van baby Luna hebben de twee niet echt meer een momentje voor hun twee gehad, maar daar maakte ze in Disneyland korte metten mee. En hoe!

De kersverse mommy Chrissy Teigen is behoorlijk op Instagram en haar andere social media kanalen over haar zwangerschap en de bijbehorende side effects. Ook de minder plezante bijkomstigheden van het hebben en krijgen van een baby komen bij Chrissy aan bod. Afgelopen weekend kwam stuitte het model geheel onverwacht weer op een bijeffect van het geven van borstvoeding.

Chrissy Teigen kwam er in de Splash Mountain in Disneyland achter dat achtbanen en borsten vol melk misschien niet de allerbeste combinatie in de wereld zijn. In het hilarisch kiekje op Instagram zien we hoe de altijd gracieuze Chrissy uit alle macht haar borsten onder controle probeert te houden in de attractie.

De caption "MY MILK" onder het kiekje zegt alles! Kijk hieronder hoe Chrissy Teigen krampachtig naar haar bosten grijpt voordat ze door de hele Splash Mountain vliegen.

 

MY MILK

Een foto die is geplaatst door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Deel dit artikel
Back to top