Fashion

What happened: Johnny Depp en Amber Heard

Je hebt vast al wat vervelende berichten voorbij zien komen rondom celebrity koppel Johnny Depp en Amber Heard. Ja, wij ook, en we willen graag weten hoe het nou zit. Onze knappe, super crush, Johnny Depp kan toch geen agressief kantje hebben, of wel? We need to know!

Het prachtige koppel was anderhalf jaar 'gelukkig' getrouwd tot er scheuren in de relatie kwamen. Amber Heard vroeg afgelopen donderdag een scheiding aan en dat sloeg bij ons in als een bom. Er schoten direct vragen door ons hoofd; zijn ze gewoon niet meer gelukkig, verliefd, ging er iemand vreemd of is er iets anders gebeurd?

Heard en Depp hebben het scheidingsdocument samen ondertekend in de Los Angeles Superior Court. De reden van de breuk: 'Onoverkomelijke verschillen'. Maar, wat houden die onoverkomelijke verschillen dan in? De actrice vroeg de scheiding aan nadat de moeder van Johnny Depp een aantal dagen daarvoor was overleden. Sorry for your loss Depp. Wat blijkt nu? Het koppel is getrouwd zonder huwelijks voorwaarden en precies dit kan een duur grapje worden voor Johnny Depp. De acteur is namelijk 400 miljoen dollar waard én bezit zelfs een eigen eiland in de Bahama's! Nu eist Heard een deel van zijn fortuin op, uh oh...

Maar het verhaal gaat verder, de onoverkomelijke verschillen schijnen namelijk om huiselijk geweld te gaan. Johnny Depp wordt verdacht van mishandeling én dat is niet niks! De vraag is nu: moeten wij Amber Heard in twijfel trekken? Want toen kwamen waren daarna namelijk Johnny's ex-vrouw Lori Ann Allison, Vanessa Paradis en zijn 17-jarige dochter Lily Rose Depp in beeld en die nemen het allemaal op voor de acteur. Mishandeling is natuurlijk niet niks en de ervaring van de ene is de ervaring van de andere niet.

Vanessa Paradis en Lily Rose Depp brachten samen een statement naar buiten, de één in een handgeschreven brief en de ander op Instagram. Zo schrijft Vanessa Paradis het volgende: "Johnny Depp is de vader van mijn twee kinderen. Hij is een gevoelig, liefhebbend en geliefd persoon. Ik geloof met heel mijn hart dat de recente beschuldigingen belachelijk zijn. In alle jaren dat ik Johnny heb gekend heeft hij me nooit fysiek mishandeld en dit lijkt in niets op de man waarmee ik veertien heerlijke jaren heb samengewoond."

Lily Rose Depp betuigde haar steun via Instagram met een klein, lief tekstje:

Bron: Instagram @lilyrose_depp

Daarbij werd er die avond in hun huis, toen Amber de politie had gebeld, geen bewijs gevonden dat ook maar iets weghad van huiselijk geweld. Hmmm, als we de verhalen moeten geloven zijn we dus #teamJohnny.

Tot voor kort was dit het, tot gister nieuw bewijs naar buiten kwam. En nee, dit bewijs was niet veel soeps, voor Johnny dan. Het bewijs kwam namelijk in de vorm van foto's en sms-berichten. En je weet wat ze zeggen, beelden zeggen meer dan woorden, of was het nou daden? Let op: sommige kunnen deze als schokkend ervaren.

Er zijn foto's gepubliceerd op People Magazine van Amber met haar verwondingen, je kan hierop zien dat ze een bloedende lip en blauwe plekken op haar wang en haar oog heeft. Deze zou ze afgelopen december hebben opgelopen nadat ze ruzie kreeg met haar Johnny. Naar eigen zeggen 'vreesde ze voor haar leven'. Bekijk de foto's hier.

Phoeh, en dan hebben we nog niet eens de sms'jes erbij gehaald die in handen zijn gekomen van ET Online. In de sms'jes kun je lezen hoe de actrice aan Depp's en haar eigen assistent, Stephen Deuters, schrijft dat haar man weer eens in een agressieve bui was. Zo is in de sms'jes te lezen dat de acteur haar geschopt zou hebben en hier ook spijt voor betuigd heeft. Oh Johnny, what did you do? Nieuwsgierig geworden naar alle smsjes? Lees ze dan hier.

Ja, met het laatste nieuws lijkt het erop dat meneer Depp inderdaad last had van losse handjes. Helaas, weten we nooit wat we nou écht moeten geloven in Hollywood-land. Want, zou Amber nou uit zijn op zijn fortuin of mishandelt Johnny zijn vrouw? The story continues....

Deel dit artikel
Back to top