Fashion

Ontwerpt Pharrell Williams in het geheim voor Chanel?

We weten allemaal dat Pharrell Williams niet vies is van een samenwerking hier en daar. Zo sloeg hij vorig jaar al de creatieve handen ineen met Adidas en G Star Raw, ook op muzikaal gebied doet hij het graag samen. Maar nu blijkt dat Pharrell al een tijd in het geheim aan een heel bijzonder projectje werkt.

Blijkbaar werkt Pharrell Williams samen met niemand minder dan Chanel! En zijn Pharrell's ontwerpen onderdeel van de Métiers d'Arts 2015/2016 collectie, die dus al afgelopen december in Rome zijn geshowd. Chanel heeft nu een video gelanceerd waarin wij de zanger/ontwerper/all round duizendpoot bezig zien met het designproces afgelopen maart en worden we in deze teaser lekker gemaakt met de ontwerpen die we aankomend seizoen van zijn hand zullen zien.

Dit is niet de eerste keer dat Pharrell samenwerkt met Chanel. Vorig jaar trad de zanger op tijdens de Métiers d'Art show in New York en ook was hij de leading male in een korte film voor Chanel Couture. Hier was hij samen met Cara Delevingne in te zien.

Nu lijkt het er in het filmpje op dat Pharrell toch iets meer invloed heeft dan eerder, we zien hem duidelijk door het atelier lopen en zich met het ontwerpproces bemoeien. Wij zijn heel benieuwd wat we in de winkels kunnen verwachten, wij gokken dat er in ieder geval een hoed tussen zal zitten.

Bekijk de video hieronder.

Deel dit artikel
Back to top