Fashion

Met deze Disney Land hacks heb jij de mooiste sprookjes dag van je leven

Disney Land is en blijft een superleuk park om te bezoeken, hoe oud je ook bent. Het enige nadeel? De drukte natuurlijk. Gelukkig hebben wij voor jullie wat hacks om toch een topdag te hebben en optimaal te genieten van je tijd in Disney Land.
 
Wees de drukte voor
Dit klinkt erg logisch, maar toch weten veel mensen dit helaas niet te bereiken. Wat je het beste kunt doen is er alvast eten voordat het park officieel opent. Dit kun je doen bij bijvoorbeeld Magic Kingdom’s Crystal Palace of Hollywood Studios’ Hollywood & Vine. Natuurlijk kun je ook thuis ontbijten. Echter is het voordeel van in de buurt van het park ontbijten is dat je meteen naar binnen kunt en dus al dichterbij je lievelings attractie bent.
 

#Springtime is a magical time at #Disneyland! (Photo: @lilly.belle.disney)

Een foto die is geplaatst door Disneyland (@disneyland) op

Bezoek het park als er een race of marathon plaatsvindt
Tijdens een race of marathon is vaak iedereen bezig met rennen of kijken naar de race die bezig is. Hierdoor is het in de rest van het park wat rustiger. Ideaal dus als je niet van rennen en rijen houdt, je vermijdt beide en kunt genieten van een heerlijk dagje Dinsey Land.
 
Ga van het einde naar het begin
Dit is een veelgebruikt trucje, en eentje die goed werkt. Als je vroeg aankomt dan hebben veel mensen de neiging om meteen bij het eerste het beste dat ze leuk vinden te stoppen. Begrijpelijk, maar niet tactisch. Door juist aan het einde te beginnen met je avontuur in het park kun je een groot deel van de drukte vermijden. Daarnaast is de kans dat je een van de attracties mist ook kleiner. Win-win situatie dus!
 
Gebruik de gift shops
In Disney Land zijn alle winkels met elkaar verbonden. Op deze manier kun je dus bepaalde druktes vermijden. Zo ben je sneller bij je gewenste attractie en stapt niet iedereen op je tenen.
 
Stap in het midden van de monorail in
Door in het midden te blijven kun je makkelijker naar binnen en naar buiten. Op deze manier vermijd je de kans dat je achter honderden mensen staat te wachten en je voorkomt dat je als laatste in de rij voor een attractie komt te staan.
Ga achterin zitten tijdens de safari
Er is niks vervelender dan het missen van dieren die je graag had willen zien, en in plaats daarvan te moeten kijken naar je medepassagiers. Door achterin te zitten heb je altijd nog de optie om achterom te kijken en het dier langer te kunnen bewonderen. En mocht je medepassagier nou erg knap zijn, dan kun je ongegeneerd naar hem blijven kijken.
 
Laat een professionele foto maken
Foto’s zijn altijd een leuk aandenken aan een leuke herinnering. Daarom is het erg jammer als de foto niet zo mooi is als de herinnering zelf. Professionele foto’s zijn vaak prijzig, maar de fotografen zijn ook mensen. Ze vinden het echt geen probleem om met jouw telefoon of camera een foto van jullie te maken, mits je het lief vraagt natuurlijk.
 
Neem een marker mee voor handtekeningen
Wees nou eerlijk, je kunt niet van de mensen verwachten dat ze met een pen op een klein stukje papier de perfecte handtekening kunnen schrijven als ze die enorme pakken aanhebben. Dus geef Mickey, Minnie en de andere een dikke marker en een groter stukje papier of iets anders waar je de handtekening op wilt hebben. De kans dat deze er mooier uitziet is dan veel groter, en het is nog duidelijker ook.
 

Have a fabulous day! #MinnieMouse #disneyland (Photo: @wingchunjourney)

Een foto die is geplaatst door Disneyland (@disneyland) op

Neem tijdens zonsondergang een bootritje van Magic Kingdom naar de Wilderness Lodge
Dit is prachtig om te zien. En zeg nou eerlijk, je ging er niet alleen heen om in een paar attracties te zitten het moet ook magisch zijn.
 
Bekijk de parade bij Fort Wilderness
Over magische momentjes gesproken. Bekijk de parade op de haven van Fort Wilderness. Zo kun je het spektakel op een rustige locatie bewonderen zonder door iedereen geplet te worden.
 
 

Switch on the sky and the stars glow for you! ♫ #Disneyland60 #PaintTheNight (Photo: @disneyphotomagic)

Een foto die is geplaatst door Disneyland (@disneyland) op

Deel dit artikel
Back to top