Fashion

Khloé photoshopt haar selfies en wel om deze goede reden...

Niks is zo fijn als een heerlijke post work-out selfie. Het zweet druipt van het voorhoofd en de spieren staan superstrak. Tenminste dat dachten we toch echt bij deze foto. Wat blijkt? Khloé Kardash heeft de foto gewoon gephotoshopt!

Het is natuurlijk logisch dat als je 24/7 in de schijnwerpers staat, je wel een kleine druk voelt om te presteren. Khloé is het zat. Na de duizenden reacties op haar post work-out selfie vertelt ze wat er aan de hand is. Laten we eerst kijken naar de selfie. Je denkt waarschijnlijk: "Wauw dat lijf!" Maar als je heel goed kijkt naar de deur op links, zie je een klein foutje.

De deur is inderdaad meegevormd, een duidelijk teken van photoshopping! Nadat iedereen boos is geworden om de foto, heeft Khloé uitgelegd hoe het zit.

De realityster heeft op haar 16e een auto-ongeluk gehad. Ze had haar gordel verkeerd om en hierdoor is ze gewond geraakt. Haar knieën zijn vast komen te zitten onder het stuur. Na een paar operaties is alles weer goed, maar je zal altijd blijven zien dat dit ongeluk gebeurd is. Khloé's linkerknie is dikker dan haar rechterknie en hierdoor is ze nogal onzeker. De Kardashian vertelt dat ze inderdaad haar rechterbeen dikker maakte om dit niet te laten zien.

Wij zijn trots op deze fitgirl dat ze vertelt hoe het zit, en na het posten van deze foto, the OG shot zonder photoshopping, zijn we nog steeds onder de indruk van haar abs! En lees die heerlijke caption, you go Khloé!

Deel dit artikel
Back to top