Beauty

Deze nieuwe tattoo trend is echt te gek

Tuurlijk, de tattoo van een diamant, pin-up girl of anker is awesome. We kunnen zelfs enthousiast raken van Justin Bieber's nieuwe aanwinst, maar over deze nieuwe tattoo trend raken we echt niet uitgepraat!

De Ukraïense tattoo artist Rita Kit is verantwoordelijk voor de nieuwe trend. Zij ontwikkelde een manier waardoor ze de perfecte tattoo's van de natuur kan maken en zetten. Altijd al bloemen of bladeren als tattoo willen zetten? Let scroll dan zeker even door de afbeeldingen hieronder, want dit is dé tattoo voor nature lovers.

Om de tattoo's zo mooi en realistisch mogelijk te krijgen dipt Rit Kit eerst de bloemen en bladeren in tattoo stencil inkt. Waarna ze deze op de plek drukt en er een perfecte afdruk achterblijft. Daarna is het simpelweg een kwestie van mooi inkleuren.

 

fern tattoo and fern stencil with @htozkaya🌿#liveleaftattoo #ferntattoo #fern #tattoo #tattrx #dsfloral #floraltattoo #ritkit #ritkittattoo

Een foto die is geplaatst door 🌿tattoo and Illustration🌿 (@rit.kit) op

 

липа 🌿linden stencil and tattoo #liveleaftattoo #linden #lindentattoo #botanicaltattoo #leaftattoo #tattrx #dsfloral #ritkit #ritkittattoo

Een foto die is geplaatst door 🌿tattoo and Illustration🌿 (@rit.kit) op

Deel dit artikel
Back to top