Beauty

10 x de meest extreme beauty fails

10 x de meest extreme beauty fails

Oops, we zien het allemaal weleens of hebben het zelf meegemaakt: een beauty fail. Of het nou een wat kleinere of grotere fail is zoals lipstick op je tanden, een volledig verkeerde kleur foundation of een te dikke streep eyeliner onder de ogen. We've all been there right? Het is ook helemaal niet erg, zolang we er maar van kunnen leren. Daarom zetten wij 10 extreme beauty fails voor jullie op een rijtje. 

Ben jij benieuwd? Lees dan snel met ons mee en kijk of je jezelf herkent. En misschien ga je nu zelfs nog steeds weleens de mist in, zonder dat je dit zelf door hebt. 

1 van 11

1. Eigen pony knippen

O jee, je hebt het ongetwijfeld al een keer gedaan of willen proberen: je eigen pony knippen. Heel logisch en verleidelijk, want soms heb je simpelweg geen zin of tijd om naar de kapper te gaan, of heb je dit gedaan tijdens de lockdown toen we niet naar de kapper konden. Soms pakt het goed uit, maar soms ook helemaal niet. Er staan gelukkig talloze grappige filmpjes van online van hoe het in ieder geval niet moet, waaronder deze:

 

1 van 11
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top