Beauty

Dit zijn de parfums voor het voorjaar van 2022

Dit zijn de parfums voor het voorjaar van 2022

Het zonnetje schijnt, de bloemetjes komen uit, alles wijst erop dat het voorjaar weer hier is. Het is dan wel lekker om met een goede parfum op de deur uit te gaan. Al is het voor opstap, een heerlijke lunch met vriendinnen of voor je crush 😉. We hebben de lekkerste parfums voor het voorjaar van 2022 op een rijtje gezet voor je.

Parfums voorjaar 2022

Het voorjaar staat bekend om frisse en bloemige geuren. Aan de hand daarvan hebben wij dan ook de parfums geselecteerd. Het zijn niet zulke hele erge sterke geuren waar je hoofdpijn van krijgt als je er ook maar iets te lang aan ruikt.

Chloé Signature

Deze geur is een echt voorbeeld van een bloemige geur. We hebben deze geur dan ook uitgekozen als geur voor het voorjaar omdat er onder andere noten in zitten als pioenroos, lychee en fresia.

Chloé Signature, Ici Paris | €117,15 €87,86 (75 ml)

Chanel Coco Mademoiselle

De topnoten van deze geur zijn rose en jasmin. Deze geur van Chanel ruikt zó lekker en naar het voorjaar. Vergeet dan ook niet dat je de parfum natuurlijk ook in je haar en op je kleding kan spuiten. Zo ruik je altijd naar Coco Mademoiselle!

Chanel Coco Mademoiselle, Ici Paris | €109,75 €82,13 (50 ml)

Paco Rabanne Olympéa Solar

De damascusroos is goed te ruiken in deze parfum. Hmm! De bloemige geur blijft dan ook lang hangen volgens recensies. Deze geur is zeker geschikt voor een avondje uit of gewoon voor overdag!

Paco Rabanne Olympéa Blossom, Ici Paris | €91,55 €68,88 (50 ml)

Gucci Bloom

Niet alleen de geur, maar ook het flesje van deze parfum is erg aantrekkelijk. De geur is fris, bloemig en erg vrouwelijk. Opzoek naar een chique, bloemige geur voor het voorjaar? Dan is deze parfum geschikt voor je!

Gucci Bloom, Ici Paris | €108,20 €81,15 (50 ml)

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top