Fashion

Victoria Beckham mocht nooit zingen met de Spice Girls

Victoria Beckham was beroemder dan wie dan ook tijdens de nineties. Haar alterego Posh Spice heeft haar bepaald geen windeieren gelegd en hoewel Vicky zichzelf helemaal op de kaart heeft weten te zetten als beroemde fashion designer verlangen wij nog regelmatig terug naar haar dagen van Girl Power en de Spice Girls.

Drie maal stond Victoria Beckham op de cover van Vogue. Niet gek dus dat ze een speciale gast was tijdens de 100-jarige verjaardag van de modebijbel. Helemaal leuk werd het toen Posh Spice werd gevraagd te speechen en ze er openlijk vooruit kwam dat haar microfoon uit stond tijdens optredens van de Spice Girls!

“They used to turn it off and just let the others sing. I got the last laugh and now my mic is well and truly on, finally” zei Victoria Beckham erover.

Ook zei de voormalige Spice Girl dat ze er modisch vaak veel beter uit zag dan de rest van de meiden. Doordat Posh degene was met de luxe kleding kreeg zij vaker de designer outfits aan. Terwijl de andere girls rondliepen in gratis en vaak goedkope kleding had Victoria Beckham een Gucci jurkje en designer hakken aan.

Nog even een clipje, waarbij Victoria Beckham heerlijk beweegt en playbackt, om het af te leren.

Deel dit artikel
Back to top