Fashion

Victoria's Secret stopt binnenkort met swimwear

Stop de persen want binnenkort is het waarschijnlijk niet meer mogelijk om heerlijk aan het zwembad te loungen in de mooiste badpakken en bikini’s van Victoria’s Secret.

Rumour has it dat Victoria’s Secret gaat stoppen met de verkoop van alle beach en swimwear items. Maar dit is niet het enige waar het beroemde lingerie label mee gaat stoppen. Het einde van een tijdperk lijkt aangebroken te zijn, want ook de catalogi die nog bij menig puber jongetje in Amerika op de mat valt wordt waarschijnlijk binnenkort niet meer gedrukt.

Alhoewel het swimwear label van Victoria’s Secret er eentje is die behoorlijk wat geld in het laatje brengt wil het lingeriemerk zich meer gaan focussen op andere goed lopende lijnen binnen het label. Nu er ook een einde aan het verspreiden van de catalogus komt lijkt het erop dat Victoria’s Secret zicht ook meer wil gaan richten op millenials en de jongere doelgroep.

Bereid je dus maar voor op een zomer zonder de nieuwste Victoria’s Secret bikini en de bijbehorende televisie special! Gelukkig blijft de jongere lijn PINK wel de nodige swimwear verkopen.

Nu nog even genieten van het laatste lookbook? Scroll dan verder of klik hier om direct te bestellen.

Deel dit artikel
Back to top