Fashion

Draag jij wel de juiste maat BH? Vast niet!

Wij zijn als vrouwen lui als het op onze borsten aankomt. Lingerie shoppen staat vaak niet bovenaan het to-do lijstje en bovendien weten we dan heel vaak onze maat ook niet. Het fijne lingeriemerk Triumph komt deze lente met een nieuwe shapewear collectie. Met deze collectie, genaamd de Magic Boost, gaat Triumph in op de vraag van menig vrouw om een natuurlijke, mooi uitziende look te bereiken met haar lingerie keuze. Het resultaat? Een steviger en voller ogende buste, dankzij een bh in de juiste maat! Welke vrouw wilt dit nu niet?

Een mooi decolleté begint bij het dragen van de juiste maat. En daar gaat het vaak al mis. Hieronder valt te lezen hoe het gesteld is met de Europese vrouwen en hun relatie met hun borsten en bh's.  Herken jij jezelf hierin?


(© Triumph Female Confidence Report)

De aanpak van Triumph: Laat je opmeten!  
Triumph weet als geen ander de vrouw te helpen met het vinden van de perfecte bh. Het magische woord? Fitting! Als je niet weet welke maat je hebt, ga je ook nooit tevreden zijn met hoe een bh zit en dus hoe je borsten er uit zien. Daarom is je goed en regelmatig laten opmeten van essentieel belang! 

Met de zacht flexibele technologie van de 'Magic Wire' en het mesh busteondersteuningssysteem hoef je je nooit meer zorgen te maken over die vervelende metalen beugel die altijd zo irriteert. Want, de Magic Boost collectie staat voor ondersteuning zonder alle ongemakken. En, dat is fijn, héél fijn!


De minicollectie 'Magic Boost' omvat drie nieuwe vormgevende modellen met een liftend effect. Er kan gekozen worden uit de 'Shape-up', 'Lift-Up' en 'Push-Up' bh. Alle bh's zijn stuk voor stuk ontworpen met het verstevigde materiaal 'Nurel', dit biedt de huid een soepelere en gladdere textuur. Daarbij zijn alle randen heerlijk naadloos, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de shapewear zichtbaar is onder je kleding. En dat is al een hele zorg minder, niet girls?

Omdat de shapewear voorzien is van spitse, elastische bandjes kun je gegarandeerd zijn van de perfecte pasvorm. Je weet wat ze zeggen, garantie is altijd doen!

Je kunt dus wel stellen dat de minicollectie 'Magic Boost' unieke bh-ontwerpen bevat die hand in hand gaan met alle individuele eisen van ons meiden voor dé perfecte shapewear. Het is een waaier aan elegante en vrouwelijke modellen die je naar eigen smaak kunt combineren met een shaping panty of misschien wel een heerlijke body in bijpassende ontwerpen en kleuren.

Daarnaast is de ‘Magic Wire’-busteondersteuningssysteem bekroond met de begeerde onderscheiding 'Red Dot: Best of the Best Award’ voor zijn baanbrekende productontwerp dat een wereld van verschil maakt in het leven van elke vrouw. 

De bh's kun je al scoren vanaf €44,95 en zijn te vinden bij verschillende Triumph-verkooppunten en online.  Wauw, wij weten al wat we onder onze bodycon jurkjes aan doen.

Deel dit artikel
Back to top