Fashion

10 plekken op de wereld die je sowieso een keer bezocht moet hebben!

We dromen er allemaal van... Een wereldreis maken. Wij op de redactie houden van reizen en hebben met elkaar al heel wat gezien van de wereld. Maar er blijven altijd van die plekjes die je gewoon of nòg een keer wil zien of die je met stip op nummer 1 hebt staan. 

Wij selecteerden een mooie route EN hebben heel leuk nieuws voor je. Maar daarover later meer! Vind je ons niet gezellig in ons redactie-vliegtuigje? 

1. Buenos Aires, Argentinië 
De hoofdstad van Argentinië barst van de Spaanse invloeden en is tegenwoordig het epicentrum van business.

2. Kaapstad, Zuid-afrika
De mooiste stad van de wereld, volgens locals, maar ook volgens touristen. Vooral door de iconische overgang waar de stad de zee ontmoet en de natuur die een grote rol in de levens van de locals speelt. Als je van fietsen houdt, maak dan zeker een tocht om de beroemde Table Mountain!


3. St. Petersburg, Rusland
De voormalige hoofdstad van Rusland is charming, cultureel en vol met historische plekken. 


4. New York, Amerika
Dé stad die geen introductie nodig heeft. Wat kunnen we nou over deze stad zeggen wat je vast al niet verwacht of weet? Mega inspirerend, super lekker eten, fotogenieke hoekjes waar je maar kijkt en een relaxte sfeer. Laten we gaan! 

(Foto: 
Sergey Semonov)

5. Goreme, Turkije
Dit kleine dorpje in Cappadocia, Turkije is een favoriet onder de reizigers om een vlucht te maken in een hot air balloon. Dit komt met name door de sprookjesachtige zonsondergangen en de bijna buitenaardse architectuur. Kijk en geniet. 

6. Hong Kong, China
Dé stad waar het oosten het westen ontmoet in Azië en dat is enorm fascinerend. Na New York gewoon een wereldstad die je een keer gezien moet hebben! De Chinese cultuur vermengd met westerse invloeden zorgt voor een bruisend geheel waar je alleen maar energie van krijgt. 

7. Barcelona, Spanje
De hoofdstad van Catalonië is dé plek om lekker te eten en boeiende architectuur te zien. Neem vooral ook een kijkje op de Tibidabo berg, waar je een uitzicht over de hele stad hebt (en er is een attractiepark!). 

8. Queenstown, Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeelands avontuurlijke hoofdstad heeft enorm veel te bieden, waaronder bungy jumping, sky diving, hiking en kayaking. Een flink eind vliegen, maar dan heb je ook wat! 

9. London, 

Groot-Brittannië  

De hoofdstad van Groot-Brittannië is een favoriet hier op de redactie van Fashionscene en wij kijken vaak vol ongeloof naar mensen die nog nooit deze stad hebben bezocht! Maar maar... het is maar een uurtje vliegen! En de mensen zijn zo gezellig en de thee zo lekker! En alle musea zijn gratis EN je kan er zo goed shoppen! Zucht, wanneer gaan we weer? 

10. Bali, Indonesië
Bekend wegens de rijstvelden en de perfecte strandjes. Maar ook de zonsondergangen liegen er niet om op dit prachtige eiland! Al met al een andere wereld die de laatste jaren vooral door yoga liefhebbers en surfers wordt bezocht. 

Wereldreisje maken? 

Hebben we je geinspireerd om de wereld over te trekken? Dat snappen we! Maar we snappen ook dat dat niet zomaar geregeld is. Daarom willen we je aan het einde van dit fijne artikel even attenderen op de WAANZINNIGE actie die Qmusic uitzet en die je SOWIESO toch wil winnen?!?

De prijs die muziekzender Qmusic weggeeft is TE bizar voor woorden:
De winnaar van de Q-live tickets World Tour bezoekt in een 572 uur durende reis concerten van Adele in Londen, Rihanna in Washington D.C., Justin Bieber in Las Vegas en sluit de waanzinnige reeks af in Buenos Aires met Coldplay. Hierna reist de winnaar af naar een luxe resort op Bali. IS THIS REAL LIFE?

Zo doe je mee! 

Iedereen maakt kans op een plek in de finale door zijn of haar naam gratis door te geven via de Qmusic-app of op Qmusic.nl. Meld je aan via de website en luister t/m 25 februari naar Qmusic. Als jouw naam op de radio genoemd wordt, kun je meespelen in de finale in de ochtendshow van Mattie & Wietze op vrijdag 26 februari.
 
Whaaaaaaa wij zitten al dagen scherp te luisteren of onze naam wordt genoemd op de radio! Doe jij al mee? 
 
Meld je nu aan en luister naar Qmusic!
 

Deel dit artikel
Back to top