Fashion

Looks van de redactie: Koffie bij Lot61

Zoals je misschien wel weet zijn wij bij Fashionscene druk bezig om je te voorzien van alle laatste nieuwtjes op het gebied van fashion, beauty en celeb news. Maar wij zijn natuurlijk zelf ook enorme kledingliefhebbers en proberen elke dag weer zo fashionable mogelijk op de redactie te komen. Omdat we deze looks niet willen beperken tot het kantoor willen we ze graag delen met jou, because yeah, life is a runway. Geniet en kijk mee!

Als locatie hebben we gekozen voor een heerlijk bankje buiten in de winterzon. Dit bankje staat voor het fijne koffietentje Lof Sixty-One.

Dit is Jill en zij schrijft voor Fashionscene over fashion en lifestyle. Dit doet ze 3 keer per week en ze geniet er elke keer van. Nu de zon wat meer begint te schijnen zul je haar straks ook over de straten zien slenteren om oogverblindende streetstyle foto's van jullie te maken! Ja, zin in! Jill draagt hier een zwarte duster coat met zijsplitten van Forever21, een skinny jeans van Monki en een hempje van Zara. Aan haar voeten draagt ze de welbekende Dr. Martens in, ja je ziet het goed, het wit! Met hierin leuke glittersokjes van Topshop. Oh... vergeten we bijna de on-trend choker te noemen, deze heeft ze gescoord bij Forever21. Ennuhh, het kopje komt gewoon van Lot Sixty-One ;-).

Hier kun je de schoenen nog even van dichtbij bekijken. Witte Dr. Martens. Zoals je kunt zien zitten er wel wat scheuren en kreukels in door het dragen maar ze zijn schoon te houden, wees dus niet bang voor witte schoenen. Oeh, en glitters! Glitzy girl.

Ja, daar is de leuke Priscilla weer. Priscilla schrijft voor Fashionscene vooral over fashion en beauty maar is een echte duizendpoot. Zo verzamelt ze alle nieuwe fashion items, schiet en bewerkt ze foto's en runt ze een eigen blog. Yeah, cool girl! Deze beauty draagt een heerlijke denim mom jeans met hierboven een denim blouse en vest van Forever21. Zien we hier een Britney en Justin? Denim on denim is hot! Yup, Priscilla is looking good yet again!

We gingen ook nog even voor een goed shot van bovenaf. Wat je hier kunt zien is dat ze een knappe ring om haar vingers draagt en een mooie nude kleur nagellak op heeft van Essie. Op deze foto zie je ook meteen dat haar schoenen goed shinen. Go on, shine away!


De altijd lachende Daphne, wat een bombshell. Deze knappe blonde dame ziet er in alles goed uit en rockt een black with grey look. Ze draagt een velvet legging van H&M met daaronder de knappe Nike Air Force 1's, gescoord bij Sarenza.nl. Hierboven draagt ze een chille, héle fijne grijze trui van H&M Divided met daaroverheen weer een heerlijke jas van Costes. Het is nog winter dus ook haar koppie moet warm blijven, dit doet ze slim door een muts van de H&M. Love it!


Ja, laten we de details niet vergeten. All black and very cool. We zien hier haar schone tas die ze op haar trip naar London bij Cambridge Satchel Company heeft gekocht. We zijn helemaal verliefd op Daphne haar Nike's, stiekem willen wij ze ook wel. Tijdens het foto's maken hebben we ook nog even een heerlijke koffie gekocht bij Lot Sixty-One. Ja, je moet toch wat als je aan het werk bent, hé!




Aaah! Onze prachtige hoofdredacteur Tess. We kunnen haar met zekerheid het zonnetje van Fashionscene noemen, kijk dan ook hoe ze zit te stralen op deze foto! Ze draagt hier een mooie denim flare van EDC en een helemaal on-trend lace up shirt van River Island. Ze heeft gekozen voor een fijne fluffy jas van Pepe Jeans London en wij zijn helemaal weg van het knuffelgehalte. Ook Tess heeft gekozen voor een muts, ze heeft deze gescoord bij H&M in de sale. En die schoenen, love it! Haar toffe sneakers kun je zelf ook kopen bij Nubikk!

Dit was een klein kijkje in onze kledingkast. Nu heb je gezien hoe wij er uitzien als we druk typende achter onze computertjes zitten. Heb je er nog niet genoeg van gekregen, kijk dan snel naar onze Wat draagt Fashionscene artikelen. We'll see you next week, baby!

Deel dit artikel
Back to top