Fashion

Work-out tips van Fajah Lourens: mooie ronde billen

Jullie kennen haar allemaal en wij stalken haar Insta dagelijks voor de nodige fit-girl inspiratie. Speciaal voor Fashionscene deelt Fajah haar work-out tips met jullie! Naar de gym of lekker thuis sporten; als jij bezig bent met je lichaam trainen dan kan je vast af en toe wel wat extra motivatie gebruiken! Gelukkig hebben wij Fajah bij ons op kantoor zitten om jou (nog beter) op weg te helpen. Lees je mee?  

Hoe krijg ik mooie ronde billen? Als je zelf geen aanleg hebt voor ronde grote billen is er toch hoop. Je bil bestaat uit de musculus glutaeus maximus (of grote bilspier), de musculus glutaeus medius, de musculus glutaeus minimus en vetweefsel. Dit is dus voor het grootste gedeelte uit spieren opgebouwd en spieren kunnen groeien. Mits je heel zwaar traint en je jouw voeding op de juiste manier aanpast!

 

1 Train 3 x per week je benen/ billen in 6 setjes van 6 t/m 10 herhalingen met maximaal gewicht.
 
2 Eet voldoende eiwitten: minimaal 1,8 gram per kilo lichaamsgewicht.
 
Als je dit hebt gedaan ga je ongeveer 20% boven deze calorieën zitten. Let op je moet er wel bij trainen anders kom je gewoon aan in vet op plaatsen die je niet wilt.
 
4 Veel mensen denken dat ze voldoende eten om spiermassa aan te komen. Helaas is dat vaak niet het geval. Uit onderzoek blijkt dat mensen hun calorie-inname zowel overschatten als onderschatten. En het verschilt per dag. Houd je calorie inname bij doormiddel van een app, zo houd je alles goed bij. 

Om extra spiermassa te ontwikkelen moet je meer eten dan je dagelijks verbruikt. 


Fajah's boek is vanaf 19 april verkrijgbaar! En je kunt hem nu alvast bestellen

Volg jij Fajah al via haar website en Instagram? Doe dat dan maar even snel ;) Volgende week gaan we het hebben over kipfilet bovenarmen! 
 


Tot volgende week en thanks Fay voor de tips! xo 
 
Deel dit artikel
Back to top