Fashion

Alexa Chung lanceert haar eigen label en onze portemonnee is nu al leeg

Bij de naam Alexa Chung gaan er bij weinig fashion meisjes geen belletjes rinkelen. De voormalig presentatrice en nu model en fashion designer is al het gezicht geweest van Lacoste, Superga en Longchamp, staat op verschillende covers, heeft een Mulberry tas die naar haar vernoemd is en was meerdere malen het brein achter co-labs met onder andere Marks & Spencer. She is going places!

 

Een bericht gedeeld door Alexa (@alexachung) op

 

 

Een bericht gedeeld door Alexa (@alexachung) op

 

En na al dat samenwerken met anderen, wilde Alexa het eens een keertje zelf doen en na de aankondiging vorige zomer, is het dan nu eindelijk zo ver. Alexa is haar eigen label begonnen. Het model zal werkzaam zijn als de Creative Director van het label dat ‘Alexachung’ zal gaan heten. Het label ging gisteren online als website met daarbij een Instagram account, een geweldig logo en zelfs een video.

En het allerbeste? De eerste drop kunnen we al op 30 mei verwachten. Je leest het goed, nog deze maand kun jij je eigen Alexa items in huis halen en wij kunnen niet wachten op de eerste lancering van de lijn, want Alexa kennende moeten de pieces stuk voor stuk geweldig zijn. De website kun je hier alvast bekijken en op Instagram zijn we al gezegend met wat sneak peeks van de collectie. Happy shopping, onze portemonnee is al leeg.

Deel dit artikel
Back to top