Fashion

Looks van de redactie #2

Zoals je misschien wel weet zijn wij bij Fashionscene druk bezig om je te voorzien van alle laatste nieuwtjes op het gebied van fashion, beauty en celeb news. Maar we houden natuurlijk zelf ook van kleding en dat is goed te zien in onze kledingkasten. Er is niks leuker dan de outfit van andere mensen beoordelen. So girls, here we are!

Als locatie hebben wij gekozen voor een leuk pleintje achter de Foodhallen.

We moeten stiekem een traantje wegpinken want dit is Lisa haar laatste keer in ons lookbook. Lisa is onze awesome stagiaire en heeft ons afgelopen donderdag verlaten - huil, huil -. Ze ziet er weer uit als een stoere rockchick, but what's new? Haar onwijs toffe broek heeft ze gescoord bij Berschka en haar warme on-trend jas bij Forever21. Aan haar voeten heeft ze de tijdloze Timberlands. Cool girl!

Nog even snel een actieshot. Wat een benen heeft Lisa toch, hello thigh gap! En haar jas ziet er zo ontzettend fijn uit. We want!

Hier kan je goed zien wat voor toffe vlechten Lisa draagt. Zo gaat er een vlecht van helemaal boven het haar mee in een vlecht naar onder. We need a hair tutorial.

Dit is onze altijd prachtige Daphne. Daphne is senior editor van Fashionscene, en een echte duizendpoot. Deze natural beauty met lange blonde haren weet altijd exact hoe ze zich moet kleden. Dit leuke outfitje is hier een goed voorbeeld van. Daphne draagt een tijdloze mom-jeans van H&M met hierop een sophisticated grijze turtleneck van H&M. Op dit truitje draagt ze een prachtige sailor blazer, ook van H&M. Haar coole enkel laarsjes zijn van Asos en check even die lippen! Haar lippen zijn ingekleurd met een lipstick van ons altijd favoriete make-up merk Bobbi Brown. Oh, how we love your style!

Een prachtig en daarbij ook hartstikke handige accessoire is natuurlijk het horloge. Dit fraaie horloge is van Renard en zorgt net voor dat extra beetje glam bij Daphne haar outfit.

Wat ziet Tess er toch weer goed uit. Ze draagt een wonderschone suede jurk van Costes en om haarzelf warm te houden heeft ze hier een grijs vest overheen gegooid van Notion. Hieronder draagt ze een panty van Wolford en schoenen van TD Leatherboots. En ohja... laten we die heerlijke, warme muts niet vergeten! Deze heeft ze gescoord bij de H&M. You're looking so cute, girl!

Een detailshot van onze Tess. Hier kun je goed zien wat voor prachtige sieraden ze om heeft. Zo is deze toffe ketting van HRH Collection. Ook kun je hier perfect zien van wat voor materiaal het jurkje gemaakt is. Wauw!

Ja hier zien we even de H&M muts in actie. Een hele knappe kleur, dat groen. En wat een prachtig haar!

Jeetje, wat een stoot! Onze super cutie Priscilla kan niet anders dan er goed uit zien. Als de camera aangaat staat ze dan ook meteen klaar in haar foto pose. Waar andere mensen misschien een beetje onwennig zijn voor de camera weet zij precies wat haar te doen staat. Priscilla draagt een zwarte pantalon van Mexx, met hieronder - nog wat koude - schoenen voor in de winter: All Stars. Om haarzelf toch wel een beetje warmte te geven heeft ze gekozen voor een laid-back blauwe sweater van Primark.

Hier een goed shot van de ontzettend coole tas die ze bij haar draagt. Deze tas is van het merk Rabeanco. Zeg nou zelf, deze tas past precies bij deze outfit. Pris, je hebt er weer goed over nagedacht.

Nog even een prachtige portretfoto van deze mega bombshell. Kijk ook even naar die fraaie kleur op haar lippen, wauw! Deze kun je scoren bij Lookx en is de Lip & Blush stick.

Het lijkt erop alsof Jill een two-piece outfit aan heeft, maar niks is minder waar. Ze heeft dit helemaal zelf samen gesteld. Haar zwarte suede rokje is van de Topshop en heeft ze gescoord in de sale, you go girl! Het suede jasje wat ze erboven draagt is van Forever21. Hieronder draagt ze een velours topje met kant van de H&M. Aan haar voeten heeft ze haar all-time favorites: Vagabond.

Ook even een close-up van Jill, anders zag je haar on-trend choker natuurlijk niet. Deze ontzettend mooie, echt zilveren choker kun je kopen bij Fashionology. Ja, haar sieraden zijn to die voor.

Wat vind jij de leukste look?

Deel dit artikel
Back to top