Fashion

OOTW: Outfits Of The Week

Op Fashionscene verschijnen dagelijks de mooiste outfits om jou te inspireren. Veel celebs en modellen, maar ook designers, reality-sterren en presentatrices zijn op de hoogte van de allerlaatste trends. Deze week was er weer eentje met ontzettend mooie outfits. Zo zagen we de knappe Hilary Duff in een little red dress en droeg Kendall en super sexy look. Kijk je mee?

OOTD: Georgia May Jagger in LBD en faux fur jas
We spotten de dochter van rocker Mick Jagger toen ze onderweg was naar haar eigen verjaardagsfeestje in London. De beauty combineert een gedeeltelijk naked dress met een paarse faux fur jas.

 

#georgiamayjagger #georgiajagger #joshmclellan

Een foto die is geplaatst door Daniela Sofía (@georgiaxjagger) op

Shop hier de look!

OOTD: Hilary Duff in nieuwe look
Onlangs sierde de blondine de cover van Glamour Mexico, hierin zagen we al dat de actrice/zangeres zichzelf een volwassenere look heeft aangemeten. In haar Little Red Dress en trenchcoat is er geen spoor meer te zien van haar voormalig personage Lizzy McGuire.

Shop hier de look!

OOTD: Karrueche Tran in 60s style
Karrueche draagt een warme gebreide A-line jumper als jurkje. Daaronder draagt ze lichtroze laarsjes die iets hoger dan haar enkels met vierkante punt. Daarnaast heeft ze een mooie simpele handtas bij zich. Haar haren draagt ze stijl in een zijscheiding.

 

damn. 💣 #Karrueche #StreetStyle

Een foto die is geplaatst door FASHION (@dailycelebstyle) op

Shop hier de look!

OOTD: Jessica Alba combineert een maxi skirt met leer
Jessica een cosy grijze jumper die ze over haar maxi skirt laat vallen. Daar draagt ze een leren jasje op. In haar handen houdt ze een mooie kleine zwarte tas. Aan haar voeten draagt de actrice mooie ankleboots met een plateauzool.

 

icon 🙏🏼✔️ #JessicaAlba #StreetStyle #Spotted

Een foto die is geplaatst door FASHION (@dailycelebstyle) op

Shop hier de look!

OOTD: Kendall Jenner is slaying it!
Kendall gaat voor een casual look maar maakt hem super, super sexy door een body met een V neck, en kom op, ze rockt het! Ze maakt het nog spannender en hipper door er een zwarte mesh choker bij te dragen.Ze maakt haar look nog net een tikje stoerder door er coole witte sneakers bij te dragen en af te maken met een lekker leer jasje.

 

damn kenny.💣💣 #KendallJenner #StreetStyle #Spotted

Een foto die is geplaatst door FASHION (@dailycelebstyle) op

Shop hier de look!

Welke outfit is jouw favoriet?

Deel dit artikel
Back to top