Fashion

Waar zijn de oud-finalisten van Holland's Next Top Model nu?

Gisteren werd Holland's Next Top Model gewonnen door de prachtige Loiza Lamers: het pérfecte moment om terug te blikken op de oud-finalisten van andere seizoenen. Waar zijn ze nu, doen ze nog modellenwerk?

Natuurlijk kennen we allemaal nog wel celebs als Kim Feenstra (VDM MODELS) en Sylvia Geersen (MAX MODELS). Met hun opvallende persoonlijkheden hebben ze het niet alleen ver geschopt als model, maar ook op tv. Zo zagen we Kim Feenstra in films als 'Verlief Op Ibiza' en 'Mannenharten' en zat Sylvia Geersen in het programma 'De Kamara's'.

Tamara Weijenberg
Terwijl het voor iedereen nog een verrassing was wie het vijfde seizoen van Holland's Next Top Model ging winnen, wist Tamara het allang: natuurlijk zou ze winnnen. Niet de meest geliefde deelnemer, wel één van meest succesvolle. Momenteel wordt ze vertegenwoordigd door het modellenbureau Future Faces en heeft ze al veel goede klussen binnengesleept. Zo verscheen ze in de campagne van Valentino en Miu Miu en was ze onder anderen te bewonderen op covers van de Elle en de Marie Claire.

Met haar big brows valt ze perfect binnen de trend die we de laatste tijd vaak zien: Cara Delevingne, Maartje Verhoef, volle wenkbrauwen zijn helemaal in.

Tamara in de Nederlandse Elle

Tamara voor Miu Miu

Elise Winklaar
Elise was de bestie van Tamara in het vijfde seizoen. Na het programma kwam ze onder contract te staan bij Touché Models. Nu lijkt ze meer de commerciële kant op te gaan. Dit jaar deed ze namelijk mee aan Miss Nederland en zat ze bij de laatste 12 finalisten!

Riquelle Pals
Tijdens Holland's Next Topmodel wordt een sterke persoonlijkheid altijd tot in verveling toe benadrukt. Iemand die nog uit haar schulp moet kruipen en zichzelf niet the bomb vindt, kan volgens het programma echt niet 'the next supermodel' worden. Goede bureau's begeleiden hun pas gescoute 14-jarige meisjes natuurlijk ook helemaal niet en sturen ze meteen alleen naar het buitenland. Yeah right, niet dus. Anyway, Riquelle Pals was een finalist met zo'n sterke persoonlijkheid. Fred irriteerde zich mateloos aan haar verwende gedrag, maar Riquelle wist het zeker: het lukt haar wel. Ze doet nog steeds modellenwerk en zit bij verschillende bureau's wereldwijd.

Michelle Zwoferink
Na 2 jaar bij Touché Models te hebben gezeten, zit ze nu bij Ego's models. Michelle heeft in de tussentijd volop gestudeerd. Na haar propedeuse journalistiek te hebben behaald, ging ze strategische communicatie studeren.

Nikki Steigenga 
Nikki was de winnares in 2013. In het programma kreeg ze vaak te horen dat ze aan haar maatjes moest werken en dat heeft ze gedaan! Tijdens de uitzendingen had ze heupmaat 98(centimeter), nu staat bij haar bureau Option Instanbul 93 op de site. We vinden haar niet op de site van Touché, maar dat kan verschillende redenen hebben. Aan haar Instagram te zien is ze weer volop aan het trainen voor haar modellenlichaam, go Nikki!

 

 

👊 #modelworkout #nike #trainmore #workhard #fitbody #mymodelworkout

Een foto die is geplaatst door Nikki Steigenga (@nikkisteigenga) op


Daelorian van der Kolk
In 2013 deed ook de toen pas 16-jarige Daelorian mee. Met haar unieke gezicht won ze de wildcard en kreeg ze, ondanks haar lengte van 1.70, toch de kans om mee te doen aan het programma. Ze maakte het tot de finale, maar won uiteindelijk niet. Daelorian is momenteel nog volop aan het werk. Ze werd eerst vertegenwoordigd door Future Faces en is sinds kort te vinden op de site van Touche Models. Terwijl het buitenland streng is in de goede lengte voor modellen, werkte Daelorian toch in Milaan. Wordt dit de nieuwe Kate Moss?

 

Bo Kossen
Ook de zelfverzekerde Bo Kossen heeft niet stil gezeten na haar deelname aan het zesde seizoen van Holland's Next Top Model. Zo liep ze op Amsterdam Fashion Week samen met HNTM-vriendinnetje Lotte Keijser de prachtige show van Winde Rienstra en wordt ze vertegenwoordigd door Modelution.

 

Fijn geshoot met dit topteam @marcdeurloo @ellenvanexter en #antwan istaloos ✌

Een foto die is geplaatst door Bo (@bokossen) op

Lotte Keijser
De sportieve uitstraling van Lotte bracht haar na Holland's Next Top Model verder. Met haar prachtige lichtblonde haar en blauwe ogen wordt ze nu vertegenwoordigd door De Boekers. De oplettende kijker heeft haar tijdens kerst kunnen spotten in de Hünkemoller campagne. Ook vóór Holland's Next Top Model had Lotte trouwens al ervaring: op haar veertiende werd ze vertegenwoordigd door BM Model Management.

 

@hunkemollerhq ✨

Een foto die is geplaatst door lottekeijser (@lottekeijser) op

 

Sharon Pieksma
Het zesde seizoen was succesvol, ook Sharon Pieksma is nog steeds aan het werk. Met haar killerbody reist ze heel de wereld over en verschijnt ze in verschillende bladen. Sharon was trouwens ook te bewonderen in het eerste seizoen van 'I Can Make You A Supermodel', maar moest van Paul nog even door de wasstraat. Aan haar Instagram te zien leeft Sharon nu een jaloersmakend leventje.

 

Shooting day on the beach.. #beach #sharonpieksma #rocks #amazing #model #flamingo

Een foto die is geplaatst door Sharon Pieksma (@sherpieksma) op

Lincey Hegener
Over Paul Fisher gesproken: Paul spotte ook de prachtige Lincey Hegener, die meedeed in 2014. Haar mooie blonde haren werden toen verruilt voor een strenge, korte, rode coupe. Gelukkig was het haar van Lincey weer aangegroeid toen Paul en zijn team Lincey scouten in de stad. Lincey moet werken aan de maatjes, maar heeft een goede indruk gemaakt bij Paul: 'This kid is going to be a supermodel when she is in shape.'

 

Half 10 rtl5 🙅🙅 #icmyas #rtl #paulfisher

Een foto die is geplaatst door h e g e n e r (@linceey) op

 

Anniek Arisse
Over Paul Fisher gesproken nummer 2: Anniek werd ook gescout door Paul. Uiteindelijk is het met Paul niks geworden en wordt ze vertegenwoordigd door het internationale bureau Elite Models. 

 

Throwback to a fun shoot 🌈

Een foto die is geplaatst door Aniek Arisse (@aniekarisse) op

 

Nicky Opheij
Nicky, de grappige Brabantse winnares die won in 2014, is sinds kort gelanceerd op de site van Touche Models. Na haar opleiding bouwkunde te hebben afgerond is ze er helemaal klaar voor! Nicky is hard aan het sporten voor de maatjes.

 

 

Veel finalisten zijn nog druk bezig in de modellenwereld en scoren goede klussen. Of dat door Holland's Next Top Model komt is de vraag. Deze meiden hadden het zonder het programma waarschijnlijk ook wel gemaakt, maar dan hadden wij geen vermaak gehad. Zal Loiza zich hier ook in het rijtje aansluiten? Wij verwachten veel van haar!

Deel dit artikel
Back to top