Fashion

De 10 leukste, stoerste en liefste celebrity vinger-tattoos

Tattoos zijn hot. Er heerst al decennia geen taboe meer op de mooie inktplaatjes. Op de vraag; "Maar wat nou als je ouder bent?", kun je antwoorden; "Dan hebben we met zijn allen tattoos als oudjes". Want een tatoeage hebben, is eerder de regel dan de uitzondering. 

Natuurlijk zijn wij ook tattoo fans, lees bijvoorbeeld onze wekelijkse rubriek: Tattoo Crush. Dit keer leggen we de focus op de vinger-tattoo. Want ook voor mensen die wel van tattoos houden maar niet meteen groot durven, is dit een uitstekende keuze en een super coole persoonlijke accessoire natuurlijk. Zie hieronder tien geweldige, stoere en schattige celebrity vinger tatoeages.

Kendall Jenner  toont hier haar miniscule 'white dot' tattoo. Kendall liet deze witte stip bij tattoo-artist Jon Boy in New York zetten. De tweede vinger is van één van haar vrienden, Harry Hudson.

Emilia Clarke, die schittert als 'Queen of Dragons' in Game of Thrones en op het moment te zien is in de kaskraker Terminator Genysis, liet onlangs een bijtje op haar vinger tatoeëren.

Rapper Iggy Azalea heeft maar liefst zes woorden op haar vingers getatoeëerd. Op haar linkerhand heeft zij de woorden Live, Love, A.$.A.P en op haar rechterhand de woorden The, New, Classic.


Katy Perry heeft meerdere tatoeages en zelfs meerdere op haar vingers. Wij laten hier haar über schattige Hello Kitty vinger tatoeage zien. Cute!

 

Wist je dat Miley Cyrus in totaal 40 tattoos op haar lichaam heeft?! De wildebras heeft er alleen al 9 op haar rechterhand. Een watermeloen, een 'equal sign', een rode driehoek, een alien, een hartje een kruis, een oog en de woorden BAD en Karma. Inmiddels zijn het er misschien al meer...


Cara Delivingne steekt haar liefde voor tattoos ook niet onder stoelen of banken. Het model, die graag een switch maakt naar een acteercarrière, heeft naast haar bekende leeuwenkop nu ook een wesp op één van haar vingers getatoeëerd.


Rihanna heeft veel tattoos. Badgal RiRi is ook niet bang van wat grotere tats. Op haar vingers heeft zij meerdere tattoos waaronder de woorden promise, en shhhh....


Ellie Goulding springt ook in op de witte tattoo trend. Bekijk hieronder haar super toffe witte pijl-tatoeage.


Lindsey Lohan liet in 2009 gelijk met vriendin Lily Allen Shhh... op haar vinger tatoeeren, hiermee waren de twee niet helemaal origineel. Rihanna bleek deze tatoeage ook al te hebben. Het blijft wel een erg leuke tattoo...

 

De pijl-tatoeage is super populair, niet alleen bij ons 'normale mensen', maar ook bij de celebs. Rita Ora heeft bijvoorbeeld een pijl op haar middelvinger getatoeëerd. Verder heeft zij nog een veer op de zijkant van haar hand tot over haar pink en de woorden Love, Hope en Promise getatoeëerd.

Denk je erover na om na het zien van deze toffe tattoos misschien wel zelf eentje te zetten? Lees hier dan alles over de supercoole tatoeëerster Eva van Overbeeke van de tattoo-studio Ink District Amsterdam.

Deel dit artikel
Back to top