Beauty

Maakt deze 00's tattoo trend een comeback?

Maakt deze 00's tattoo trend een comeback?

Bij de revival van de low-rise jeans en het laten zien van je G-string kan deze tattoo trend absoluut niet ontbreken. Echt alles van de popcultuur uit eind jaren '90 en begin jaren 2000 komt voorbij in de jaren twintig van het nieuwe millennium. We hebben het over de tramp stamp, de onderugtattoo!

Veel dames die deze tatoeage twee decennia geleden hebben gezet, hebben er spijt van door de associatie die het heeft gekregen. De 'slettenstempel' of 'slag tag'  heeft deze naam gekregen omdat deze plek - door onder andere de media - geassocieerd wordt met promiscuïteit. Andere bijnamen voor deze lower-back tattoo zijn de 'bulls-eye' en de 'target'.

Een tatoeage laten zetten op je onderrug was al een ding voordat celebrity's zoals Britney Spears, Christina Aguilera en Nicole Richie ze met trots droegen in de nineties en zeroes. Helaas hebben ze toen ook een seksuele reputatie gekregen door de trends van toen: de lage broeken en de G-strings.

 

Deze tattoo was nooit zo bedoeld en kan heel elegant en mooi zijn. Kan deze tatoeage sexy zijn? Ja. Ben je dan een "tramp" als jij er een hebt of laat zetten? Absoluut niet. Hopelijk verdwijnt deze negatieve associatie met de comeback van deze trend.

Vooral het laten zetten van een vlinder op je onderrug was populair back in the days. Dit is hoe een aantal dames ze anno 2021 dragen.

Beeld: Photo by Sabrina May on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top