Winnen

WIN: festivalkaartjes & €100,- shoptegoed van WE Fashion

Nice!...WE Fashion geeft gedurende de zomermaanden elke week tickets weg voor te gekke festivals, plus een festival survival kit waaronder een giftcard t.w.v. € 100. Hebben, hebben, hebben!

WE Fashion geeft gedurende de zomermaanden elke week tickets weg voor te gekke festivals. En dat is nog niet alles, je ontvangt ook een fesitval survival kit met daarin o.a. een WE giftcard t.w.v. €100 euro, coole accessoires, een handige waterfles, een portable oplader en gave flash tattoos van C'est Suus. Doe snel mee door je hier aan te melden! Succes!

 

WE Woman SS15 Indochine
In de nieuwe collectie van WE Fashion vind je geweldige items voor een festival. Komt dat even goed uit: én kans maken op een ticket én een giftcard die je kan besteden aan een coole festival outfit. 


De collectie
De SS15 collectie is een eclectische mix van traditionele Aziatische vormen en funky street style. Denk aan zijden pyjama looks met een biker jack er over heen. Of kimonomouwen voor T-shirts gecombineerd met een verwassen spijkerbroek en soepel vallende blazers met knoopriemen. Zelfs de kleuren echoën herinneringen aan een reis door de Oriënt. Alle tinten roze en wit van de beroemde kersenbloesem zijn gevangen in de kleding, die hun stoere tegenstander vinden in legergroenen en indigo blauw. Materialen variëren van luchtig katoen tot shantoeng zijde en van zachte bouclé tot wuivende crêpes. Prints zijn niet of nauwelijks aanwezig op wat zachte ruiten, oriëntaalse bloemen en strakke strepen na.

Onze festival favorieten:

DAMES GRAPHIC KIMONO €39,99


DAMES PRINTED T-SHIRT €17,99                                                            DAMES MAXI ROK €39,99
 

DAMES PRINTED DRESS €34,99


DAMES GRAPHIC PRINT JURK €44,99                                                   DAMES GRAPHIC PRINT BLOUSE 34,99

Wij worden hebberig van deze collectie! Jij ook? De volledige collectie vind je trouwens hier.
 

Deel dit artikel
Back to top