Fashion

Wat draagt Fashionscene? #68

Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!

Dromen over een appartementje aan het Bellamyplein doen we op de redactie dagelijks. Afgelopen week vonden we een geschikte kandidaat met prachtige, wilde planten voor de deur. We schoten er meteen onze outfits, zodat jij ook kunt genieten van het prachtige plekje! Enjoy!




Wij horen je al denken: zouden Tess en Daphne hebben afgesproken om all black te gaan? Daar lijkt het inderdaad wel op, maar op de redactie zijn we nou eenmaal groot fan van de kleur. Tess droeg haar favoriete shorts van Monki, Primark Harry Potter t-shirt en een blazer van H&M. Haar Nike Air Force One's scoorde ze bij Sarenza.nl. Daphne droeg een blousejurk en riempje van H&M. Haar leren legging is van Primark en jasje van Pepe Jeans. De enkellaarsjes aan haar voeten komen ook van Sarenza.nl en zonnebril is van Toms.


 


Priscilla trok haar oude favoriete khaki groene jasje van Episode uit de kast. Daaronder droeg ze een trui van Zara, broek van Weekday en schoenen van Invito. Het schattige armbandje om haar pols kreeg ze kado uit Ibiza.






Daphne droeg een basic T-shirt van Asos, fijne jeans van River Island en nieuwe pumps van Marks & Spencer.


Meer outfits van de Fashionscene redactie zien? Bekijk ook onze vorige editorials:
Wat draagt Fashionscene? #67
Deel dit artikel
Back to top