Fashion

Opening Envii & A/W presentatie Primark: dit en meer deed Fashionscene deze week!

Altijd al willen weten wat er allemaal gebeurt op de redactie van Fashionscene? Dan komt deze rubriek als geroepen: neem elke week een kijkje in het leven van de redacteuren en stagiaires van Fashionscene!

Ondanks dat Fashionscene's Jasmijn geniet van een vakantie in Marokko, was er de nodige reuring op de redactie. 

Fashionscene's Michelle woonde donderdag een heerlijk en zeer fotogeniek ontbijtje bij in de Hartenstraat in Amsterdam van het merk Envii ter ere van hun eerste store in Nederland. Het Scandinavische label is het jongere en betaalbare zusje van Samsøe & Samsøe en de collectie bestaat uit een hele hoop kleurige items met een sportief randje en een zoete touch. Ook wordt er naar mannenkleding gekeken voor inspiratie en bevatten de items vaak coole prints. Het resultaat? Een zeer hebberigmakende collectie! Onze favorieten zijn het t-shirt met lipjes erop en de vele streepjestops. Komt dat zien op Hartenstraat 9 in Amsterdam of online op Envii.com.

Donderdagmiddag was Fashionscene's stagiaire Jip aanwezig bij de lancering van de Primark Autumn/Winter 2017 collectie. De presentatie van de kleding was overgoten met roze lichten, er was roze vloerbedekking en zelfs de hapjes en drankjes waren roze. De collectie is heerlijk designer inspired en we zien enorm veel Gucci, Dior en Dolce & Gabbana terugkomen. Zo zit er een eigen interpretatie van de Gucci loafer met bont in de collectie en ook bloemen en insectenprintjes komen overal in terug. Ook spotten wij een variant op de zilveren Balenciaga boots: Primark heeft er een dijhoog exemplaar van gemaakt. Naast alle herkenbare items, zien we ook heel veel gedurfde jassen. De collectie ligt over een paar maandjes in de winkel!

Tot volgende week!

Deel dit artikel
Back to top