Beauty

De maand van Fashionscene: All pink met Andrelon, een mooi uitzicht met L'Oréal en nog veel meer

De redactie van Fashionscene maakt van alles en nog wat mee en dat willen we zeker niet alleen voor onszelf houden! We delen graag een paar van de hoogtepunten uit onze maand, zodat ook jij een kijkje kan nemen in het leven van onze redacteuren. 

Deze maand stond vooral in het teken van beauty. Iets wat wij natuurlijk hélemaal niet erg vonden. Van shampoos en make-up tot workouts voor je gezicht, we hebben weer van alles gezien en meegemaakt!

De evenementenmaand werd afgetrapt met een lunch van Maria Nila: dit is een haarverzorgingsmerk dat cruelty free en vegan is. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor prachtige manen. Wat wil je nog meer? O ja, de verpakkingen zijn ook nog eens pareltjes in je badkamer. 

De lunch werd gehouden in het Vaudeville Theater wat van zichzelf al beeldschoon is (die ramen!) maar dankzij de aankleding was het echt een prachtige ruimte. Fashionscene's Michelle kreeg een heerlijke salade en een soepje en mocht genieten van allemaal gezonde drankjes terwijl alles werd verteld over Maria Nila en haar producten.

Op een maandag mochten wij kennis maken met de nieuwe shampoos van Andrelon in samenwerking met Mascha Feoktistova (Beautygloss). De lancering was all pink en zelfs de hapjes kregen een roze make-over! En wat is nou een betere plek om je liefde voor roze te uiten dan restaurant Mama Kelly in Amsterdam?

Tropical Repair helpt je van je droge, doffe haar af te komen en Sweet Volume zorgt voor een mooie volumineuze coupe. Allebei ruiken ze heerlijk!


Niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook érg lekker! 

Op vrijdag werden we uitgenodigd voor een Bubbles & Blowdry op één van de leukste uitkijkpunten van Amsterdam; de A'DAM Toren. Hier werden we getrakteerd allerlei lanceringen van de submerken van L'Oréal. 


Fashionscene's Nienke greep de kans met beide handen aan om zich eens flink in de watten te laten leggen door de stylisten van Rob Peetoom. 

De week daarop stond ook iets leuks gepland, namelijk een kijkje in de SkinGym van schoonheidssalon Babassu! We hebben kennisgemaakt met allerlei workouts voor je gezicht om je mooie huidje te behouden. Er zitten meer spieren in je gezicht dan je denkt en dat heeft Nienke mogen voelen ook!

Babassu richt zich op healthy aging, dus de SkinGym past hier perfect bij! Het fijne aan deze methode is dat je het overal en op elk moment kan gebruiken. In de auto even een paar oefenen doen of bijvoorbeeld op je werk. Een vraag die ons in het bijzonder is bijgebleven: "Is het niet raar dat we wel ons lichaam trainen en niet ons gezicht?" 


En een goedgevulde goodiebag om mee naar huis te nemen!

En last but not least mochten we woensdag aanwezig zijn bij de Press Day van The Beauty Editor. Dit is een klein winkeltje in Amsterdam waar allemaal exclusieve merken worden verkocht. Wij hebben onze ogen uitgekeken dankzij merken zoals Huda Beauty en Kevin Aucoin!

De eigenaresse heeft alle merken zelf bij elkaar gezocht en dat zorgt voor een mooie selectie van de fijnste producten. 

Makeup heaven!

Beeld: Fashionscene's Michelle en Nienke

Deel dit artikel
Back to top