Beauty

Deze nieuwe make-up collecties van Guerlain en Dior brengen je helemaal in de lente sfeer

De lente komt er weer aan, en daarbij horen natuurlijk vrolijke, zomerse kleurtjes. Hier op de redactie hebben wij allemaal gloednieuwe producten ontvangen van zowel Guerlain als Dior, waarmee je je perfect kan voorbereiden en verheugen op de warmere dagen. 

Guerlain is in een hele korte tijd met twee gloednieuwe collecties gekomen. De Météorites collectie, waarmee ze het 30-jarige bestaan vieren van de “happy glow pearls”, en de La Petite Robe Noire collectie. Hierbij draait het vooral om de nieuwste mascara, en om de look helemaal af te maken heeft het merk ook lipsticks, blush en nagellak toegevoegd aan de collectie.

Spring 2017 Météorites 
Precies 30 jaar geleden, in 1987, kwam Dominique Szabo met de Météorites. Zij was destijds Creatief Directrice van Guerlain en wilde vrouwen door middel van deze parels een zuivere uitstraling geven. De Météorites parels hebben zich verrijkt met de “regenboog” en “star dust” technologie. 



De happy glow pearls bevatten een nieuwe kleurencombinatie om de tekenen van vermoeidheid te verminderen. De grootste parels versterken het licht dankzij parelmoerdeeltjes, terwijl de drie andere kleuren elk een eigen effect bieden. Champagne om het licht te weerkaatsen, paars om geel te neutraliseren en roze voor het verfrissende effect. 



Van deze collectie hebben wij ook één van de twee nieuwe lippenstiften ontvangen op de redactie. “Pearly Pink” is een zachte, glossy roze lipstick, en “Blossom Glow”, die wij ontvingen omschrijft Guerlain zelf als opwindend roze. Naast dat de kleur super mooi is, zijn wij ook helemaal verliefd op de originele verpakking ervan. 

La Petite Robe Noire
Deze luxe mascara is gemaakt om élke wens in vervulling te brengen, het zijn namelijk 4 stijlen in 1: volume, krul, lengte en definitie. Bij de mascara horen drie nieuwe lippenstiften. “Ruby Ring”, een donkerrood, “Orchid Beanie”, voor als je van felroze houdt, en “Sun-Glasses”, een roodoranje kleurtje. Daar boven op bevat de collectie ook nog een Lip & Cheek Tint, die niet zo knallend is als z'n verpakking doet vermoeden, en een paarse nagellak, genaamd “Lilac Belt”. 

Dior Addict Lacquer Stick 
En dan hebben we natuurlijk de gloednieuwe collectie van Dior nog, die helemaal om lippenstift draait. De Dior Addict Lacquer Stick collectie bevat wel 19 (!) nieuwe lipsticks en vier bijpassende nagellakkleuren. In 2001 lanceerde Dior de allereerste Dior Addict Lipstick en sindsdien is de collectie alleen maar meer uitgebreid en natuurlijk ook door de jaren heen verbeterd. 



Wij ontvingen drie lippenstiften uit de collectie en een aantal nagellakjes. De lippenstiften, “Tease”, “Turn Me Dior” en “Sauvage”, zijn lichtroze, een donkere bruinrode kleur en framboosrood. De naam van de nagellak “Turn Me Dior” zegt natuurlijk al genoeg, deze is namelijk precies hetzelfde als de lippenstift en zijn dus een perfecte match. De andere nagellak, “Diabolo” hoort weer bij een andere kleur. Alle drie de collecties zijn nu verkrijgbaar in de winkel.

Deel dit artikel
Back to top