Fashion

Q&A met de bloggers van His&HersFashionStory

Zij hebben stijl, ze begrijpen fashion en dit delen zij met ons op hun gezamenlijke blog; HisandHersFashionStory. De Amsterdamse Ikram en Meau delen hun creative kunnen met het Britse kledingketen Forever21 in het dagelijks leven. Hun passie voor mode daarentegen vinden we terug op hun blog.
 
Dacht je dat jij alle modeblogs al gezien had? Think again. Meau en Ikram brengen iets unieks. Dit mode-duo integreert hun feilloze stijlgevoel moeiteloos met hun cultuur en achtergrond. De hoofddoek van Ikram bijvoorbeeld is even duidelijk haar trots als haar perfecte accessoire in elke outfit post. Prachtig om te zien hoe zij fashion en cultuur toegankelijk maken voor iedereen. Een steun voor de Islamitische fashionista en fashionisto en een inspiratie voor elke modeliefhebber. Wij vroegen dit fashionable duo naar hun verhaal, inspiratie, hot's & not’s en nog veel meer. We love this duo! Listen and learn. 
 
 
Kunnen jullie iets vertellen over jullie blog His & Hers Fashion Story? 
His & Hers Fashionstory is een website waar je modeposts kan vinden over mannen en vrouwen mode en de trends die nu populair zijn voor beide. Daarnaast zijn we ook nog een soort vernieuwing voor de islamitische gemeenschap, we introduceren dus een soort moderne stijl vanuit de islamitische gemeenschap.
 
Er zijn zoveel blogs tegenwoordig, wat maakt jullie blog anders en wat willen jullie
de viewers meegeven?
Wij zijn geïnspireerd door vele bloggers maar we missen allebei toch iets bij elke blogger. Er zijn veel solo bloggers en ook wel wat duo bloggers of zelfs groepen. Toch willen wij met onze islamitische/Arabische achtergrond tonen dat het ook kan ,modieus te zijn op je eigen manier.
 
 
In welke inspiratietrip zitten jullie nu?
- Wij zitten beide heel erg in de minimalistische inspiratietrip maar we zijn alsnog kameleons, als het aan onze style ligt. We houden ervan om vele soorten stijlen te mixen met elkaar. Wat vaak terug komt is het Scandinavische en de Minimal style.
 
Noem drie dingen die nu hot & happening zijn?
- Kylie Jenner
- Fringe
- Lila paars
 
 
Drie dingen die echt niet meer kunnen?
- Waterval jassen of vesten.
- Tijgerprint
- Neon kleuren
 
Waar worden jullie blij van?
- Vakanties
- Als we goede feedback krijgen op ons werk
- Winkelen
- Herkent worden op straat
 
Als jullie later groot zijn? 
Wij hebben allebei hetzelfde droom, we willen allebei erg groeien in het bloggen en er ons werk van maken plus een Fonds beginnen voor mensen met allerlei moeilijkheden.
 
 
Guilty pleasure
Onze guilty pleasure is dat we het wel leuk vinden om minder leuke reacties te krijgen omdat dat ons eigenlijk niet veel doet.
Favorite track
Ikram: Jessie War - Say you Love me.
Meau: Indila - Tourner Danse le Vide
Favorite book
Ikram: 400 brieven van mijn moeder.
Meau: Angels, Als, Dan, Niet
Hang-out
Ikram: HUF
Meau: HUF
Drink
Ikram: Latte Machiatto
Meau: Cream Soda!!
Beauty Product
Ikram: Heroine lippenstift by MAC cosmetics
Meau: Narciso Rodrigeuz parfum
Stad
Ikram: Parijs
Meau: London
 
Volg Ikram en Meau via hun Instagram of check hun blog voor veel meer geweldige outfit posts en reviews hier.
 
 
Deel dit artikel
Back to top