Fashion

Wat draagt Fashionscene? #66

Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!

Omdat het zo'n heerlijk weer was aan het begin van de week, verlieten we ons plekje op kantoor 's middags even om wat zonnestralen op te vangen. Na een kleine wandeling kwamen we uit in de schattige Hasebroekstraat. Voor de deur van iemand met een mooi, klein tuintje schoten we foto's van onze outfits. Bekijk ze hieronder!





Priscilla droeg het Rocking This Jacket van Ibana, die haar fan-tas-tisch staat op een jurkje van MOAM voor HEMA. De witte sneakers aan haar voetjes zijn All Stars van Converse, haar lievelings horloge is een Komono en zonnebril op haar neus een Ray Ban.


 


Tess combineerde haar Timberland sandalen met een suède jasje van Ibana en donkerblauwe trui van Primark. Het initialen kettinkje is van Lott.




Daphne droeg haar nieuwe, spierwitte Adidas onder een zwarte pantalon en gestreepte top van H&M, mouwloze blazer van Zara en grijze jas van Every.Day.Counts. Haar kettinkje kocht ze op Etsy.com.


Meer outfits van de Fashionscene redactie zien? Bekijk ook onze vorige editorials:
Wat draagt Fashionscene? #65
Wat draagt Fashionscene? #64

Wat draagt Fashionscene? #63

Deel dit artikel
Back to top