Beauty

Unboxing: Beautybox april 2015

Ben je niet zo'n merk-vast typje? En hou je er wel van om verschillende producten uit te proberen? Dan is de Beautybox iets voor jou! Want als je een abonnement op de Beautybox neemt vallen er iedere maand vijf nieuwe producten bij je op de mat!
 
Wij zijn enorm fan van de Beautybox, want op deze manier maken we keer op keer kennis met nieuwe producten en nieuwe merken. Deze beautybox is gevuld met fijne producten van onder andere Drs. Hans Schreuder, Golden Rose, Rexona, Herome en Anatomicals.
 
Wat kun je verwachten?
Iedere maand brengt Beautybox jou vijf fijne, zorgvuldig uitgekozen producten in een mooie suprisebox. Om je een idee te geven van de Beautybox, unboxen we de april 2015 editie!
 
beautybox april
 
beautybox april
 
Drs. Hans Schreuder - Scar Treatment Cream - Full size €34,-
Het Scar Treatment Cream van Drs. Hans Schreuder is er niet alleen voor de littekens die veroorzaakt worden door een operatie, maar is er ook voor littekens die veroorzaakt worden door acne of onzuiverheden. Dit wondermiddel zorgt ervoor dat de zichtbaarheid van littekens minder wordt én dat de huid perfect heelt. Het gebruik is heel simpel: breng de crème 1 á 2 keer per dag aan voor het beste resultaat. 
 
beautybox april
 
Golden Rose - Terracotta Eyeshadow - Full size €11,95
Hou jij wel van een intense oog look? Dan is de Terracotta oogschaduw van Golden Rose echt iets voor jou! Deze hoog gepigmenteerde oogschaduw met shimmer zijn er in verschillende tinten. Voor ieders oogkleur is er een perfecte oogschaduw die jouw ogen mooi zullen benadrukken. Wil toch iets minder shimmer? Geen probleem! Er zijn ook subtiele shimmers, dus aan jou de keus. 
 
beautybox april
 
Rexona - Maximum Protection Deodorant - Full size €7,11
Soms wil je net dat beetje extra bescherming. Met Rexona Maximum Deodorant kun je rekenen op de klinische formule voor constante bescherming tegen overmatige transpiratie. Dus wanneer je tijdens Koningsdag aan het feesten bent ,of op andere festivals deze zomer, is Rexona de oplossing voor jou. Wat je dag ook brengt met de deodorant van Rexona kom je de dag wel door! 
 
beautybox april
 
Herome - Koningslak - Full size €2,99
Met deze nagellak van Herôme ben jij op en top Oranje supporter en ook voor de lente dagen is dit een perfect fris lakje. Deze intense oranje lak, die in één keer dekt, laat een geweldige glans achter. Ook is deze snel drogende nagellak verrijkt met Vitamine E en vloeit gemakkelijk over de nagel zonder strepen. 
 
beautybox april
 
Anatomicals - Tanning Lotion - Full size €8,95
We hebben al een paar zonnestralen van de lente gevoelt, maar nog niet genoeg voor een bruine gloed op onze huid. De Tanning Lotion van Anatomicals geeft jou in april al een bruine kleur. Niet meer uren ongezond bakken in de zon, maar lekker makkelijk smeren met deze tannings lotion. Ga met mooi gebronsde benen de lente door en voor een mooie glow meng je Anatomicals met je bodylotion.
 
Abonnement
Wil je ook iedere maand verblijd worden met een portie beauty? Beautybox heeft nieuwe prijzen voor 3,6 en 12 maanden abonnementen, met megakorting eraan! Dan kun je via de website van Beautybox gelijk een abonnement aanvragen. Wees er snel bij, want er komt weer een lekkere april, lente-editie aan.
 
beautybox april
Deel dit artikel
Back to top