Beauty

Deze zomerse Beautybox haalt de warmte naar binnen

Met de warme dagen op komst willen we het liefst met een gezonde en frisse glow de deur uit. Ook deze maand zijn we weer verwend met een goedgevulde Beautybox op de redactie. De -dierproefvrije- beautyproducten van de maand april helpen ons alvast in de zomerse sfeer te komen. Unbox je mee?  

Essentials van de maand april:
- Therme lotus anti-transpirant deodorant 
- Fashionscene’s choice: Ariane Inden waterproof mascara
- Bee Nature gezichtscrème
- Trind nail brightener
- Colgate Max White tandpasta
- Humble Brush tandenborstel
- Ariane Inden workshop voucher €100,00

Trind nail brightener
Een essential die je zeker moet toevoegen aan je beauty stash: de Trind Nail Brightener. Heb jij ook altijd een struggle met het uitkiezen van een leuk zomerse kleurtje voor op je nagels? De Trind Nail Brightener zorgt voor een natuurlijke French manicure en verbergt kleine imperfections met een dun laagje. Daarnaast wordt de natuurlijke schoonheid van je nagels benadrukt. Zo loop je altijd met verzorgde nagels rond.

Therme lotus anti-transpirant deodorant 
Met de warme dagen die er aan komen moet je natuurlijk niet vergeten deodorant op te spuiten. Dit product is dus onmisbaar in de Beautybox. Therme heeft een fijne deodorant met een frisse lotus geur die je de gehele dag beschermt. Ook is het geschikt voor de gevoelige huid en geeft het geen vlekken op je summer outfit. Must-have!

Bee Nature gezichtscrème
De gezichtscrème van Bee Nature bevat genezende eigenschappen van natuurlijke ingrediënten zoals honing, plantaardige oliën en is rijk aan vitamine A, E en D. Vitamine A is de enige ingrediënt die huidveroudering tegengaat. Het aanbrengen van deze crème voelt licht aan, waardoor je huid direct een stuk frisser voelt en hydraterend uitziet. Dus je hoeft niet op een benauwde dag rond te lopen met een dikke plakkerige crème op je gezicht.

Fashionscene’s choice: Ariane Inden waterproof mascara
Dit is heel erg leuk, want deze mascara is speciaal door het team van Fashionscene geselecteerd voor Beautybox. Zonder mascara zul je ons niet snel de deur uit zien gaan en is dan ook een absolute musthave. Met een klein likje mascara op je wimpers oog je direct een stuk frisser en krijgt je blik een zwoelere opslag. Maximaal effect, minimale input. Daar houden wij van! Deze maand zit ook de favoriete mascara bij van de redactie: Ariane Inden. Door het flexibele borsteltje is de mascara makkelijk aan te brengen en klontert het niet. De mascara geeft je een wimpers een vollere en frisse uitstraling. 

Ariane Inden workshop voucher €100,00
Naast de mascara zit er ook nog een voucher van Ariana Inden in. Tijdens deze workshop, die twee uur duurt, kom je alles te weten over make-up en huidverzorging. Onder begeleiding van een specialist van Ariana Inden mag je zelf aan de slag gaan. Benieuwd? Klik hier voor meer informatie over de workshop.

Humble Brush tandenborstel
Naast een goede tandpasta, hoort er een fijne tandenborstel bij. De tandenborstel van Humble Brush is gemaakt van 100% afbreekbare bamboe en heeft een ergonomische handligging. De brush heeft een strak maar warm ontwerp, perfect voor in de badkamer! Dankzij het houten handvat ook echt een leuke gadget en voor de interieur lovers onder ons super leuk om in de badkamer te hebben staan.

Colgate Max White tandpasta
Het lijkt bijna automatisch te gaan, zodra de zon straalt lijken we een stuk vrolijker en verschijnt een glimlach binnen no-time op ons gezicht. En wat willen we dan het liefst? Juist, een prachtige witte lach. De Colgate Max White helpt je daarbij en beschermt het glazuur van je tanden. Ook helpt de tandpasta oppervlakkige vlekken te verwijderen.


Wil je jezelf elke maand laten verassen met een Beautybox? Dan kun je hier de box bestellen voor maar €14,95.

Deel dit artikel
Back to top