Fashion

Wat draagt Fashionscene? #62

Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!

Deze week genoten we zoveel mogelijk van het zonnetje en vonden we een perfect plekje in de zon. Vlakbij de markt, waar we onze lunch graag scoren, spotte we een fijn bankje waar de zon de hele middag opstaat. Hier maakte we maar al te graag onze outfitfoto's. Bekijk hieronder onze outfits van de afgelopen week.


Tess ging voor een stoere look met haar nieuwe enkellaarsjes van Timberland, ripped jeans van Supertrash en lang t-shirt met split van River Island.



Hinde rockte haar favo All Stars met skulls met een ripped jeans van Berskha. De dunne armband is van Tiffany & Co en de brede een kado uit Bali. Haar ring van Pythia Chiara zagen we al eerder, maar wat een lekkere combi met een ring van &OtherStories



Daphne ging ook voor een ripped jeans, van River Island. Haar lange blauwe blazer en t-shirt zijn van Primark, laarsjes van Sarenza en zonnebril van Toms. Die prachtige beach waves toverde ze in haar haar met de knotjes techniek ;)




Priscilla scoorde fan-tas-tische veterlaarsjes bij Forever21. Haar matchende zonnebril is een Ray Ban. De lekkere casual jeans is van Weekday, top en ringen van H&M en horloge van Komono.

Meer outfits van de Fashionscene redactie zien? Bekijk ook onze vorige editorials:
 
Deel dit artikel
Back to top