Fashion

Update: Eva Mendes onthult nummer 1 reden om te scheiden

We houden van Eva Mendes, omdat ze bloedmooi is en een hele leuke persoonlijkheid heeft. Maar mogen haar iets minder, omdat ze met Ryan Gosling is getrouwd.. We moeten toegeven dat het een perfect couple is nu ze ook een baby hebben. In een interview vertelt Eva over haar huwelijk met Ryan en doet daarbij wel een hele verrassende uitspraak!

Tijdens het interview vertelt Eva Mendes over haar moederschap en haar relatie met hottie Ryan Gosling. Eva zegt dat ze weinig slapen en dat de baby vaak 's nachts eventjes wat aandacht wil, terwijl ze om 7 uur weer op moeten, ''maar het wordt wel beter''! Als ze het over relaties hebben onthult de actrice wat de nummer 1 oorzaak is om te scheiden; sweatpants! Wij vonden dit hilarisch en zagen ook in dat ze een punt had. Misschien wordt het tijd om bye bye te zeggen tegen onze geliefde joggingbroeken?

ryan gosling eva mendes

 

Bekijk hier het interview met Eva Mendes:

 

Beeld: Getty

Update:

Eva Mendes en Ryan Gosling bieden hun excuses aan over de opmerking over de sweatpants. Op hilarische wijze reageren ze op alle reacties die er kwamen op haar uitspraak.

Eva Mendes zegt in haar excuses dat in plaats van joggingsbroeken, oranje Crocs de nummer 1 oorzaak zijn van de echtscheidingen in Amerika. Hier biedt ze natuurlijk ook haar excuses voor aan, want je weet het nooit met social media. Haar lover Ryan Gosling laat op Twitter weten dat het natuurlijk een grapje was! 

Lang leve de sweatpants!

 

 

 

 

Bron

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top