Fashion

DIY: skateboard make-up plank

We hebben allemaal onze favoriete producten die we dagelijks gebruiken. Je favoriete poeder, blush, lippenbalsem etc. Ze horen allemaal thuis in je everyday make-up routine. Een mooi plekje voor deze items is dus wel op zijn plaats. Wij hebben een DIY voor je om deze spulletjes binnen handbereik en leuk neer te zetten!

Je hebt er maar twee dingen bij nodig om dit voor elkaar te krijgen: easy peasy dus! Ook heb je dit skateboard make-up plankje binnen no time in het elkaar gezet. Je kunt de plank helemaal naar je eigen maken, zodat jouw plankje wordt. Je holy grail producten liggen zo bij elkaar, zodat je je everyday make-up routine overzichtelijk wordt. We vonden deze DIY bij a pair and a spair.

DIY make up shelf

DIY make up shelf

Dit heb je nodig:

Een skateboard plank
Een stuk touw

DIY make up shelf

1. Snij een stuk touw op maat , ongeveer het dubbele van de grootte van de lengte van waar je naartoe gaat om het op te hangen. Met een schaar of iets puntigs duw je het uiteinde van het touw al vanaf de top naar de onderkant van het skateboard.

DIY make up shelf

2. Haal het uiteinde van het touw door het aangrenzende gat van de onderkant van het skateboard en trek het touw er doorheen zodat het touw halverwege zit. Doe dit aan beide kanten van het skateboard.

DIY make up shelf

3. Mocht je een pijp hebben hangen aan je muur kun je hier het skateboard aan ophangen. Heb je dat niet dan kun je haakjes in het plafond zetten zodat je de touwen daaraan kunt ophangen.

En tadaaaa! Zo zou het er nu uit moeten zien en kun je je everyday make up producten op de plank leggen. Maak het af door er een spiegel bij op te hangen en/of iets leuks als een kaars of een bloemetje in een vaasje eraan toe te voegen.

DIY make up shelf

Deel dit artikel
Back to top