Fashion

Best buys: Mango.com

Verdwaal jij ook altijd tijdens het online shoppen? Heb je geen zin om uren te zoeken naar leuke items? Wij zetten iedere week de musthaves van een webshop voor je op een rijtje. Vorige week lieten we al de best buys van Asos.com zien en deze week is het de beurt aan Mango.com.

Mango kennen we natuurlijk allemaal van de Spaanse winkelketen waar ze kleding, sieraden, tassen, schoenen en accessoires verkopen, maar wist je dat Mango ook een online shop heeft? Dat betekent dat je niet meer naar de stad hoeft te gaan om in alle drukte te gaan winkelen, maar gewoon thuis achter je laptop met een paar drukken op de knop de nieuwste musthaves kunt shoppen. Nog meer voordelen aan online shoppen bij Mango.com? Je kunt bij Mango.com heel makkelijk betalen via iDeal of PayPal, de verzendkosten zijn maar €2,95, de uitverkoop is ook aanwezig (alleen dan zonder stapels of nog erger hoopjes kleding waar je niet doorheen wilt zoeken), je hoeft niet meer lang in de rij te staan om te passen. Je kunt de items in alle rust (je hebt 30 dagen de tijd)  thuis voor de spiegel passen en mixen met je andere kledingstukken. Ideaal dus.

Deze zomer zien we veel legergroen, wit, denim en 70's invloeden zoals franjes, flared jeans en boho prints. Wil je weten welke items deze zomer nou absoluut niet in je kast mogen ontbreken, welke kledingstukken nog een jaartje mee mogen en van welke items je dit seizoen toch echt afscheid mag gaan nemen? Klik dan hier. Is jouw garderobe al klaar voor de lente? Wij selecteerden de nieuwste musthaves om je garderobe lente-proof te maken. Zo gaat het shoppen nog gemakkelijker ( en sneller!). Laat het zonnetje maar komen! Happy shopping ladies.

Tencel denim jurk, €19,99, Mango.com       Ronde zonnebril met spiegelglazen, €19,99, Mango.com

Chiffon paisley jurk, €69,99, Mango.com                 Medium spijkerjack, €49,99, Mango.com

 

Flare wijd uitlopende jeans, €39,95, Mango.com        Hoed pammy, €29,99, Mango.com

Handtas boho, €89,99, Mango.com      Leren enkellaarzen met slangenprint, €99,99, Mango.com

Etnische ketting met munten, €19,99, Mango.com    Set boho ringen, €12,99, Mango.com

 

Lange trenchcoat, €79,99, Mango.com               Gestreepte kokerrok, €39,99, Mango.com

 

Katoenen oversized jas, €69,99, Mango.com     Getextureerde straight fit broek, €59,99, Mango.com

Dubbele ketting met hangers, €14,99, Mango.com         Onbuigzame armband, €9,99, Mango.com

Lang herengilet, €79,99, Mango.com                  Overall momantic jumpsuit, €69,99, Mango.com

Sandalen met brede banden, €59,99, Mango.com       Heuptas met klep, €19,99, Mango.com

Deel dit artikel
Back to top