Fashion

Best buys: Asos.com

Verdwaal jij ook altijd tijdens het online shoppen? Heb je geen zin om uren te zoeken naar leuke items? Wij zetten iedere week de musthaves van een webshop voor je op een rijtje. Deze week de beurt aan Asos.com.

Asos.com is een favoriet van Fashionscene. Je hebt hier echt alles, van kleding tot schoenen, lingerie, sieraden, accessoires ga zo maar door. Dit is een voordeel, maar tegelijk ook een nadeel aan de webshop. Doordat Asos.com zo'n groot aanbod heeft, kost het vaak veel tijd om door alle items heen te bladeren. Dit maakt het lastig om dat ene leuke item te vinden en hierdoor is de kans groot dat je na een paar pagina's stopt met shoppen. Omdat we jou al die pareltjes niet willen onthouden, hebben wij Asos.com uitgepluist, opzoek naar de mooiste musthaves voor dit seizoen.

Want het is weer tijd om te shoppen dames. De lente komt steeds dichterbij, het zonnetje begint weer te schijnen en de dikke wollen truien mogen langzaam weer achterin de kast worden gelegd. Tijd voor een nieuwe, frisse garderobe. En Asos.com maakt online shoppen nu helemaal aantrekkelijk door een geweldige actie waar wij heel gelukkig van worden. Voorheen waren de verzendkosten bij Asos.com al gratis, maar wanneer je iets terug naar de UK wilde sturen moest je daar wel voor betalen. Hierdoor dacht je wel twee keer na voordat je iets bestelde, maar dat hoeft nu dus niet meer. Vanaf nu mogen wij Nederlanders de kleding ook gratis terugsturen. Laat het shoppen maar beginnen ladies!

 

 

Monki, turtle neck dress, €54,05, Asos.com                   Cheap Monday, trenchcoat, €189,18, Asos.com

 

Lavish Alice, cape blazer, €72,97, Asos.com                       Asos, gestreepte broek, €54,05, Asos.com

New Look, military shirt, €31,07, Asos.com                              Liquor & Poker, ripped jeans, €47,30, Asos.com

Alice Takes a Trip , crop top tartan, €40,54, Asos.com     Asos, mom jeans, €47,30, Asos.com

 

Maison Scotch, leren riem, €67,57, Asos.com                Calvin Klein, short, €31,08, Asos.com

 

Asos, hoed met ketting, €29,73, Asos.com               Ray-Ban, ronde zonnebril, €168,91, Asos.com

Asos, multi row necklace, €10,81, Asos.com                                      Pieces, armbanden, €13,51, Asos.com

 

Asos, enkel boots, €87,73, Asos.com                                 Aldo, rugzak, €60,81, Asos.com

Deel dit artikel
Back to top