Fashion

Instagram dagboek: Chantal Bles

Chantal Bles is verantwoordelijk voor de styling van verschillende bekende persoonlijkheden. Denk hierbij aan Nicolette van Dam, Quinty Trustfull en Edsilia Rombley. Bovendien verzorgt Chantal Bles de styling van shoots voor glossy magazines, zoals de Beau Monde.

Ook is Chantal sinds jaar en dag verantwoordelijk voor de styling van the Voice of Holland. Deze dagboekjes hebben jullie ook vast voorbij zien komen vorig jaar op Fashionscene! Speciaal voor ons houdt Chantal ook dit jaar een fotodagboek voor jullie bij met backstage styling beelden en haar te gekke outfits en musthaves! Kijk je mee? 

Dankjewel voor de workout Dave (@nozem78). Dat noemen we een serieuze booty training!

 

Heerlijke ‘flower burger’ gemaakt voor mijn lief Robert! (@robertdoornbos) Je had dit misschien niet verwacht, maar ik vind het heerlijk om te koken en veel nieuwe dingen te proberen.

Mijn ochtend work out bij Mobilis CrossFit! Mijn sport outfit: Beats By Dre koptelefoon en jasje van Mary Katrantzou by Adidas!

Heerlijk op vakantie met mijn lief Robert in het prachtige Abu Dhabi!

Dag 1 in het prachtige Abu Dhabi. Mijn #OOTD: Alexander McQueen top, Villanova Laren rok, Saint Laurent Paris tas, LOTT. Gioielli ketting en vintage gilet.

Een prachtige avond in Abu Dhabi! Mijn #OOTN: ELISABETTA FRANCHI via Jos Bles Fashion jurk, Louis Vuitton shawl en Dolce & Gabbana tas.

Mijn strand outfit: Mara Hoffman badpak, BDBA rok en Ateliervlisco tas.

 

Gek doen met mijn lief op het strand van The St. Regis Abu Dhabi. Ik draag hier een Mara Hoffman badpak.

Love from the St. Regis hotel in Abu Dhabi!

Heerlijk gegeten bij Hakkasan Abu Dhabi! Een echte hotspot! Mijn outfit van de avond: ELISABETTA FRANCHI jurk via Jos Bles Fashion, vintage jasje van Dolce & Gabbana, Christian Louboutin hakken en NET-A-PORTER.COM tasje.

Mijn outfit in het prachtige The St. Regis Abu Dhabi! Ik draag een Melissa Odabash jurk, LOTT. Gioielli ketting, Maison Louise haar accessoire via Keep it secret store en Ray-Ban zonnebril.

Een andere hotspot in Abu Dhabi is Ciprinani, waar je heerlijk kunt dineren. Ik droeg hier een poncho van BDBA via Jos Bles Fashion.

Ik draag hier op de foto een prachtige jurk van Elisabetta Franchi via Jos Bles Fashion.

Mijn #OOTN: in het St. Regis in Abu Dhabi. Ik droeg hier een body van Elisabetta Franchi, Giambattista Valli Official rok en Sophia Webster pumps.

Het is helaas alweer tijd om afscheid te nemen van het heerlijke Abu Dhabi en het prachtige en fijne hotel St. Regis Hotels & Resorts! De volgende bestemming.. Oman! Ik draag hier een jasje van Dolce & Gabbana, Miss June jurk en Saint Laurent Paris tas.

Een kleine impressie in het mysterieuze leven van het koninkrijk Saudie Arabië.

In het prachtige Oman in een outfit van Topshop. Ik droeg hier ook een armband van Rodrigo Otazu!

Shopping time in Oman! Ik neem wat prachtige creaties mee naar huis voor mijn lieve klanten.

Mijn liefste had in het geheim een super romantische date night op het strand gepland met heerlijk eten. Het was een heerlijke romantische avond!

Blijf dagelijks op de hoogte van Chantal outfits en styling werkzaamheden via Instagram en Twitter @chantalbles!


Deel dit artikel
Back to top