Winnen

WIN: 10x Estée Lauder Little Black Primer

Eerder lieten we jullie weten dat Kendall het gezicht is van de Little Black Primer van Estée Lauder. Een mascaraprimer met een drievoudige werking: hij werkt niet alleen als primer, maar hij geeft je wimpers ook een mooie zwarte kleur en doet dienst als een topcoat. Nu mogen we de Little Black Primer weggeven en niet één, maar 10x! 

De Little Black Primer is één van Kendalls favoriete zwarte items, waarover ze hieronder vertelt. Misschien wordt de Little Black Primer ook één van jouw favorieten, want guess what, we mogen jou ook verwennen met een LBP! We geven maar liefst 10 stuks weg! Lees hieronder hoe je kans maakt op de Little Black Primer...

En over Kendall’s favo zwarte items gesproken, dit zijn Kendall’s favourite Little Black Fashion Pieces:

The little black dress: “Ik heb bijna nooit jurkjes aan, maar als ik het wel doe dan ga ik voor een opvallend exemplaar.”
 
The little black jacket: “Zwarte leren jackjes kunnen een outfit maken. Ik heb pasgeleden een nieuwe gekocht met een mooie slangenprint.”
 
 
The little black boots: “Ik was helemaal weg van knee-high boots, maar nu ben ik meer van de ankle boots. Mijn favoriete booties zijn van Tabitha Simmons. Aangezien ik vrij lang ben, heb ik niet persé extra lengte nodig. Daarbij vind ik het heerlijk om gewoon comfortabele schoenen aan te hebben”
 
The little black pants: "Ik heb een zwarte biker jeans waar ik helemaal weg van ben. Ik ben vooral fan van high- en mid waist jeans. Ik ben ook dol op leren broeken. Ik heb laatst de leren broeken van Cushnie et Och ontdekt. Helemaal geweldig!"
 
The little black eyeliner: "Ik ben echt een ramp in het goed aanbrengen van eyeliner. Met een kohlpotloodje lukt het enigszins wel, het lijntje kan je ook lekker een beetje vervagen. Ik heb een soort dwangneurose met mijn oogmake-up, ook al is het de bedoeling dat het een beetje messy eruit ziet wil ik het toch perfect hebben."
 
 
The little black bag: "Ik heb een grote zwarte shopper die perfect is om mee te nemen op reis, alles past erin. Maar mijn zwarte Céline Mini Tote is toch wel één van mijn favorieten. Ik heb twee andere kleuren - nude en rood - maar ik grijp toch altijd naar de zwarte. Het is ook zo lekker makkelijk, je pakt het...en gaat. Je hoeft er verder niet echt over na te denken of het wel bij je outfit past."
 
The little black sunglasses: "Mijn favoriete zonnebril is mijn zwarte piloten bril, en ik heb ook een ander zwart exemplaar die je overal bij kan dragen, met een wat dikker montuur en zwarte glazen."
 
The little black tech support: "Ik ben het type persoon dat niet graag mijn schema kent, ik krijg er namelijk alleen maar stress van. Ik gebruik daarom nooit agenda's of notitieboekjes. Maar ik heb wel altijd mijn zwarte telefoon bij me, en mijn zwarte 'Black Beats Detox' koptelefoon."
 
En last but not least, de little black primer!: "It literally goes with everything!" 
 
 
 
 
WIN
Wil je meedoen met de winactie? Vul dan onderstaand formulier in, en vertel ons wat jouw favoriete Little Black Fashion Piece is en waarom jij een Little Black Primer wilt winnen. Succes!
 
Deel dit artikel
Back to top