Fashion

Musthave: deze horloges wil je eeuwig dragen!

Als we het over sieraden hebben, denken we niet gelijk aan het horloge. Hoewel we tig ringen, kettingen en armbanden in onze juwelenkistjes hebben liggen, geldt dat niet voor horloges. Maar waarom eigenlijk niet? Want een horloge is veel meer dan alleen een functioneel ding!
 
Toen wij deze coole horloges bij onze webshopzus IWantThatMusthave.nl spotten, vroegen wij ons meteen af waarom we niet vaker een horloge dragen. Want met zo’n coole klok om je pols maak je meteen een fashion statement! De horloges van IWantThatMusthave zijn ook nog eens heel betaalbaar, zodat je - in plaats van één duur exemplaar - meerdere varianten kunt aanschaffen en ze lekker kunt afwisselen! 

Harig
Met deze aaibare variant om je pols maak je zeker een fashion statement. De ‘Don’t Touch My Watch’ horloges van IWantThatMusthave hebben een goudkleurige kast en een harig bandje met panterprint.

harige horloges

Don’t Touch My Watch Ernest via IWantThatMusthave.nl, € 16,95

Chique
Is deze opvallende trend niets voor jou? Dan past de ‘Chique Ernest’ vast beter bij jou. Dit klassieke exemplaar is verkrijgbaar in de kleuren zilver en goud en in de combinaties zilver/rosé en zilver/goud. Ideaal voor als je niet kunt kiezen!

chique horloges

Chique Ernest via IWantThatMusthave.nl, € 27,95

Retro
Retro horloges zijn weer helemaal on-trend dankzij Rihanna en it-girl Miroslava Duma. Je kent ze vast nog wel uit de jaren negentig: de geeky uurwerken met digitale klok. Ga bijvoorbeeld voor dit nostalgische exemplaar van IWantThatMusthave, uitgevoerd in goudkleur.

vintage horloge

Old Skool Baby via IWantThatMusthave.nl, € 19,95

Deel dit artikel
Back to top