Winnen

WIN: 5 x prachtige Valentijnspakketten van WOO

WOO is een nieuw luxe lifestyle merk wat prachtige producten op de markt brengt om van te genieten. Maar er is meer… WOO betrekt in haar productieproces mensen uit allerlei windhoeken om zo kansen te creëren voor mensen die dat nodig hebben.

Zo brengt WOO kwaliteitsproducten naar de markt. Elke product is uniek. Kleine variaties zijn mogelijk want alle materialen zijn natuurlijk, gerecycled en gemaakt met de hand. Close to perfect dus!

Het launch product van WOO is de WOO bottle Candle. Dit is een fantastisch verwen product gemaakt van pure bijenwas, de meest exquise Zwiterse parfums, hand geknoopte kantoenen lonten uit Duitsland. De kaarshouders zijn gemaakt van gerecyclede Vodka, Wijn en bier flessen. De flessen worden geraapt langs de kustlijn van Indochina. Vuilnisvrouwen, parfumeer, kaarsen makers, bijenboeren, Europese designers en vele andere mensen werken samen om de WOO kaarsen te maken.

 

 

Door de bijenwas branden ze eindeloos lang en verspreiden de geuren heel subtiel. In Amerika worden de WOO kaarsen vanwege hun prachtige zwoele parfums en alle liefde waarmee ze gemaakt zijn de LOVE candles genoemd. WOO kaarsen zijn het ultieme verwen product!

 

Speciaal voor Valentijn heeft WOO een geweldige actie voor jullie bedacht. Wil jij jouw Valentijn verrassen dit jaar? Bestel dan een van de volgende pakketjes en verwen jouw liefde, vriendin of moeder met een super geschenk. De prijzen zijn inclusief persoonlijk kaartje en verzendkosten! 

Check de webshop voor de mooie pakketten die WOO voor Valentijn heeft samengesteld!

 

WIN
Wil jij zeker weten dat jij een geweldig Valentijns geschenk kan weggeven volgende week? Wij mogen van WOO alle pakketten een of meerdere keren weggeven! Meedoen is makkelijk: laat op Facebook een subtiele hint achter wie jij wil "Woo-en" deze Valentijn en wij maken het in orde! Vergeet niet de velden hieronder in te vullen zodat we jouw details hebben. Volgende week nemen we contact met je op om alle verzendingen op tijd voor Valentijn in orde te maken! Good luck girls

Wat geven we weg? 

10 x WOO Love Letter (t.w.v. € 7,95)

1 x WOO Love Box (t.w.v. € 24,95)

1 x WOO Love Candle en WOO Love Letter (t.w.v. € 29,95)

1 x WOO Him (t.w.v. € 34,95)

1 x WOO Double Happiness (t.w.v. € 39,95)

Deel dit artikel
Back to top